Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

evlılık mesajları:):)

evlılık mesajları:):)
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
evlılık mesajları evlılık evlılık mesajları nikah dilekleri Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir yaşam sürmeniz dileğimle Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın Mutluluklar! Unutmayın fakat paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, izaç gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin her zaman çoğalmasınıdilerim Mutlu bir hayat dileğiyle Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin her zaman ilk anki gibi taze kalmasıve mutlu olmanız dileğimle Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda ola ki yanınızda değilim fakat bilin ama tüm kalbim sizinle Yaşam boyu mutlu olmanızıdiliyorum Yaşam kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır Kadehinizin hiç şarapsız kalmamasıdileklerimizle, yaşam boyu mutluluklar dileriz Bir elmanın iki yarısıgibisiniz Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi defalarca tamamlamanız dileğiyle Mutluluklar! Nikahınıza gelemiyorum lakin sevinç dileklerimi iletemeyecek değin da uzaktan değilim Umarım her şey gönlünüzce olur? Zaman fazla kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya itina gösterin Mutluluklar? Yaşam boyu birbirinizi tekrar tekrar sevmeniz ve defalarca neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın Unutmayın ancak paylaştıkça büyüyen tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın! Mutluluklar Bir aşk gülümsemeyle başlar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzleşir Sevginizi ölümsüzleştirmeye dürüst attığınız bu adımda, aşkınızın hep birincil günkü gibi taze kalmasınıve mutlu olmanızıdiliyorum Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın &quotEğer yanınızda olsaydım size sımsıkısarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve her zaman neşe içinde, huzurlu bir yaşam sürmenizi dilerdim işte bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracılık ediyor Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ömür boyu mutluluklar sizin olsun! ​  

858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt