Izaç Mesajları Unutmayın ancak paylaştıkça artan tek şey sevgidir evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim Mutlu bir hayat dileğiyle * Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep birincil anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle * Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi doymuş mutlu ve heyecan doymuş geçsin Birbirinize defalarca tabi kalın! Mutluluklar * Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan hayatınıza sevgi mutluluk ve huzur versin diye Ömür boyu mutluluklar dilerim * Her gününüz birbirinizi daha fazla severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin Yaşam boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi yetersiz olmasın * Sonsuz sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda şayet yanınızda değilim fakat bilin oysa tüm kalbim sizinle Yaşam boyu mutlu olmanızı diliyorum * Hayat kadehse eğer aşk da kadehi dolduran şaraptır Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle yaşam boyu mutluluklar dileriz * Bir elmanın iki yarısı gibisiniz Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi defalarca tamamlamanız dileğiyle Mutluluklar! * Sana eşinle birlikte rahat ve mutluluk batmış bir hayat diliyorum Her ikinizi de tebrik eder mutluluklar dilerim * Nikâhınıza gelemiyorum lakin mutluluk dileklerimi iletemeyecek dek da uzaktan değilim Umarım her şey gönlünüzce olur… * Yaşam boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda güneş defalarca önünüzde olsun fakat gölgeler ardınızda kalsın Bir ömür boyu mutluluklar dilerim… * Bütün yaşantınız boyunca en hoş günleri en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim Mutluluklar… * Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle Mutluluklar! * Vakit fazla kısa hayat boyu birlikte olmaya laf verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve defalarca sevgi dolu olmaya itina gösterin Mutluluklar… * Her gününüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi doymuş yaşamanızı diliyorum Ömür boyu mutluluklar… * Bir aşk gülümsemeyle başlar öpücükle devam eder ve bir nikâhla ölümsüzleşir Sevginizi ölümsüzleştirmeye dürüst attığınız bu adımda aşkınızın her zaman birincil günkü gibi taze kalmasını ve mutlu olmanızı diliyorum Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! * Her gününüz birbirinizi daha fazla severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin Hayat boyu mutlu huzurlu ve de bol çocuklu yaşamanız dileğimle Yuvanızdan sevgi eksik olmasın Gözleriniz defalarca birbirini arasın Mutluluklar * Paylaştıkça gelişen tek şey sevgidir izaç gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz Yaşamınız boyunca güneş daima önünüzde olsun oysa gölgeler ardınızda kalsın Ömür boyu mutluluklar dilerim… * Nice mutlu başarılı ve sağlıklı yıllara * Izaç yıldönümünüz kutlu olsun * Ömür boyu devamını dileriz