Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evlilik Nişan Tebrik Sozleri

Evlilik Nişan Tebrik Sozleri
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Evlilik Nişan Tebrik Sozleri Kısa

Evlilk ve nişan ile ilgili tebrik sozleri kısa tebrik mesajları;

Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, guneş hep onunuzde olsun ki golgeler ardınızda kalsın Bir omur boyu mutluluklar dilerim?

Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim Umarım her şey gonlunuzce olur?

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle Mutluluklar!

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tum kalbim sizinle Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum

Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye Omur boyu mutluluklar dilerim

Sevginizi olumsuzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dileğimle Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın Mutluluklar!

imagesevliliknisantebriksozleri5ad91191bc21a

Similar threads

Yeni evlenen arkadaşlarınıza, dostlarınıza en guzel tebrik mesajını siz yollayın İşte sizler icin hazırladığımız en guzel tebrik mesajları evlilik konumuz Sevginizi olumsuzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Nişan icin kısa cicek sozleri Hayırlı olsun bir omur boyu mutluluklar dilerim Nişanınızda bulunmaktan cok mutluyum mutluluklar dilerim Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrılmasın Bir hayatı tum guzellikleriyle paylaşmanız dileğimle Mutluluklar! Tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Evlilik Kutlama Sozleri Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gozlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmenizi dilerdim İşte bu mesaj da benim orada soyleyemediklerime aracılık ediyor Elleriniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Evlilik Yıldonumu Mesajları Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim Umarım her şey gonlunuzce olur? Hayat boyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Cıkma Yıldonumunu kutlama mesajları Cıkma Yıldonumu sozleri Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrılmasın Bir hayatı tum guzellikleriyle paylaşmanız dileğimle Tum yaşantınız boyunca en guzel gunleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim Hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt