Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik teklifi alırken yıldırım carptı

Evlilik teklifi alırken yıldırım carptı
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Evlenme teklifi yapılırken yıldırım duştu
Amerikanın Kuzey Carolina eyaletinde dağlık bir bolgede kız arkadaşına surpriz yapmaya hazırlanan 30 yaşındaki Richard Butlerın hayalleri beklenmedik bir şekilde son buldu

Butler, evlilik teklifi yapıp yuzuğu cebinden cıkardığı anda, 25 yaşındaki Bethany Lotta yıldırım duştu Lott cevap veremeden hayatını kaybederken, Butler ağır yaralandı

Asheville Citizen Times gazetesinin haberine gore, Max Patch Bald bolgesine giden iki sevgili, guzel manzaranın tadını cıkarmak icin dağlık arazinin zirvesine cıktı Knoxville ve Tennesseee iki yıldırım duştukten sonra, ucuncu yıldırım evlilik teklifi aldığı sırada Bethany Lottun uzerine duştu

Ucuncu dereceden yanıkları olan Butler, “Bana cevap vermemişti Yıldırım duştu 180 derece donerek duştum Ayakkabılarımdan duman tutuyordu, bacaklarım joleye donuşmuştu ve sanki kalcalarım halen alevler icindeydi Bethanyye emekledim, 15 dakika kalp masajı yaptım ama kurtaramadım dedi

Olay yerine 20 dakika sonra gelen kurtarma ekipleri, Richard Butlerı hastaneye kaldırıp tedavi altına aldı Bethany Lott ise, tum mudahalelere rağmen hayata dondurulemedi Lottun son sozlerinin, “Bak, manzara ne kadar guzel olduğu oğrenildiimagesevlilikteklifialirkenyildirimcarpti5b06b9c5e9014png

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt