Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evlilik Teklifi için Sözler

Evlilik Teklifi için Sözler
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Izaç Teklifi için Sözler evlilik teklifi sözleri evlilik teklifi ederken neler söylenmeli evlilik sözleri evlilik teklifi nasıl edilmeli diye merak edenler yazımıza buyrun Evlilik teklifi etmeye mi hazırlanıyosunuzevlilikteklifiicinsozler5c55564e3f727pngalt :D:D :D:D :D:D ozaman ilk işiniz gidip 2019 Tek taş Yüzük Modelleri nden birtane beğeniyor ve alıyorsunuz hoş bir izaç teklifi için süprizinizi yada hoş bir mekan ayarlıyorsunuz elinizde çiçekler ve son olarak teklifinizi edeceğiniz güzel sözlerevlilikteklifiicinsozler5c55564e3f727pngalt :D:D :D:D :D:D yok ben öle laf nerden bulucam diyorsanız işte size Izaç Teklifi için Sözlerevlilikteklifiicinsozler5c55564e3f727pngalt :D:D :D:D :D:D 1549096521 1549096521 evlilikteklifiicinsozler5c55564e4a8ddevlilikteklifiicinsozler5c55564e4a8dd evlilikteklifiicinsozler5c55564e4a8dd Ilk gördüğüm gibi kalbim seviyor seni, liseli aşıklar gibi seviyorum seni, anılarımızın güzelliği namına “Benimle Evlenir misin? Kısacık hayatımda benimle en uzun hayatı yaşamak için “Benimle Evlenir misin? Hayatımızda defalarca yazlar olsun, soğukluk aramızı kurutmasın , neşe ve mutluluk ile hayatımıza adım atalım “Benimle Evlenir misin? Artık zamanı geldi sevgimizin namına “Evlilik Koyalım mı? Güzelliğin kadar hoş bir hayat yaşamak istiyorum seninle, ölürken bile güzelliğine bakarak kapamak istiyorum gözlerimi “Benimle Evlenir misin? Seninle hayata başlayalı bedenim seninle yol aldı güzelim “Benimle Evlenir misin? Sevgiyi eğittik aşkı büyüttük şu anda karıştırma zamanı “Benimle Evlenir misin? Beyazlar içinde bir melek olup bana gelir misin? “Benimle Evlenir misin? Sensizlik yalan, seninle olmak masal gibi kazanç bana; ne zaman seninle evlenirsem o vakit inanırım reel olduğuna… “Benimle Evlenir misin?  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt