Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik Teklifine Verilecek Guzel Soz

Evlilik Teklifine Verilecek Guzel Soz
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bana kalırsa en guzel evlilik teklifi icinizden geldiği gibi yapılan evlilik teklifidir Ama siz yinede etkileyici bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız guzel kelimeler secmeli ve yaratıcı olmalısınız

Tum dunya dursun seninle bu gozlerimi actım aşka Seninle huzur buluyor ve seninle mutlu oluyorum Seni hicbir zaman bırakmayacağıma soz veriyor ve kalbimin sesine kulak vermeni istiyorum Benimle evlenir misin?

Karnlık dunyamı yaşamaya değer bir cennet bahcesine cevirdin, mutluluğu bana doyasıya tattırdın, benim tek aşkımsın seninle huzur buluyorum, sana dair hayaller kuruyorum şimdi yurekten soruyorum benimle evlenir misin?

Hayatıma girdiğin gunden beri dunyanın en mutlu erkeği ben oldum Şimdi senden birşey istiyorum iyi gunde, kotu gunde, sağlıkta ve mutlulukta hep yanımda olur musun? Son nefesine kadar benimle yaşamaya var mısın?

Beraber gecirdiğimiz guzel gunleri birlikte EVET diyeceğimiz bir geceyle taclandırmaya ne dersin? Seni seviyorum hayatım benimle evlenir misin?

Beni sana getirecek yollarda koşmayı sevdim, sana acılacak tum kapıları buyuk bir heyecanla acmayı, senin kokunu getiren ruzgarları icime cekmeyi sevdim Şimdi soruyorum sana cocuklarıma anne, bana bir eş olmayı kabul eder misin?

Artık Zamanı geldi Sevgimizin Adına Evlilik Koyalımmı?

Seninle hayata başlayan şu bedenim seninle yol aldı hayatım benimle evlenirmisin?

858,524Konular
981,307Mesajlar
31,163Kullanıcılar
meryemm5Son üye
Üst Alt