Izaç Üzerine Gülümseten Tespitler evlilikuzerinegulumsetentespitler5c560dc9c4581alt Izaç üzerine bazi notlar 1Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer Istedigin yemegi siparis edersin sonradan yanindakinin istedigi yemegi görüp Keske onu isteseydimdersin 2Bir davette bir hanim arkadasina sorar: Alyansini yanlis parmagina takmiyor musun? Diger hanim cevap verir: Evet yanlis adamla evliyim de ondan3Bir adam evlenene dek beceriksiz sayilir evlenince bütün bitmis olur 4Bir genc babasina sorar: Baba evlenmek kaça malolur?Baba cevap verir: Bilmiyorum oglum,ben hala ödüyorum5Adam anlatiyormus: Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, daha sonra da geç oldu6Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini anında anlariz On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler Ikinci yilinda kadin konusur adam dinler Üçüncü yilinda her ikiside konusur,komsular dinler 8Bir kavgadan daha sonra kadin kocasina bagirir: Seninle evlendigimde bütün bir aptalmisimAdam yanıt verir:Evet fazla asiktim farkedemedim 9Bir adam gazeteye duyuru vermis:Es ariyorumErtesi gün yüzlerce mektup almis Hepsi ayni seyi söylüyormus Benimkini alabilirsin 10Bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa kesin olabilirsiniz: Ya arabasi yenidir, ya da karisi!