EVlilikte 6 Gün 6 Hafta 6 Ayx) Evlilikte 6 Gün 6 Hafta 6 Ay HRHRSENI SEVIYORUM 6 hafta: Seni seviyorum 6 ay: Natürel ki, seni seviyorum 6 yil: Seni sevmesem şimdiden çeker giderdim EVE GELIS 6 hafta: Askim, ben geldim 6 ay: Selamlama! 6 yil: Annen ne yemek yemek yapmis? KAPI ÇALINDI 6 hafta: Sıkıntı etme, ben açarim 6 ay: Ben açayim mi kapiyi? 6 yil: Yahu su kapiya baksaniza! TELEFONDA 6 hafta: Sevgilim, Ayse telefonda 6 ay: Seni ariyorlar 6 yil: Telefoooon! ÇOCUKLUGA DAIR 6 hafta: Zorlama bir çocukluk geçirmissin 6 ay: Senin anan da tür ha 6 yil: Ulan tam da anana çekmissin TATIL PLANLARI 6 hafta: Bu yaz seni Venedik'e götürecegim 6 ay: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur? 6 yil: Niye, evin suyu mu çikti? HEDIYELER 6 hafta: Bu yüzügü insallah seversin 6 ay: Fotoğraf çerçevesi aldim, daima lazim 6 yil: Su parayla kendine bir sey al UFAK SAKARLIKLAR 6 hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6 ay: Uyarı etsene yahu! 6 yil: Amma da sakarsin be kadin! FIKIR AYRILIKLARI 6 hafta: Ben pek bu fikirde degilim 6 ay: Bu konuda yanlis düsünüyorsun 6 yil: Abuk Subuk sapan konusma, Allahini 'seversen YEMEKLER 6 hafta: Yaptigin yemeklere de bayiliyorum 6 ay: Bu aksam ne yiyoruz? 6 yil: Yine mi makarna! ELBISELER VE ALISVERIS 6 hafta: Bu elbise sana çok yakismis 6 ay: Bir elbise daha mi aldin? 6 yil: Kaç para verdin buna? ÖZÜR ISTEMEK 6 hafta: Özür dileyecek bir sey yapmadin ancak 6 ay: Biraz dikkat etsene be kizim 6 yil: kır kır, evide yık gec töbeeee