Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilikte mutlu olmanın dokuz sırrı ne?

0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

imagesevliliktemutluolmanindokuzsirrine5ad1b1a90b5b1

Sorunların temelinde ne var? Siz uzerinize duşeni yapıyor musunuz? İşte size ''Evlilikte mutluluğun 9 sırrı''
1) Mutluluk otelerde değil: Mutlu olanlar bunun icin olması imkansız buyuk şeyler beklemeyenlerdir Bir demet cicek alan eşine, tebessumle bakan kadın, eşinin şefkat ve sevgisiyle pişirdiği bir corbaya teşekkur edebilen erkek mutlu olur

2) “Adaleti unutmayın: Yaşanan olaylar karşısında her şeyi iyi tahlil edin Kendinize haksızlık ediliyormuş gibi bir pozisyona girmeyin Kendinizi mazlum, eşinizi zalim sandalyesine oturtup “Ben bu evde neyim ki? diye eşinizi itham etmeyin

3) Alıngan olmayın: Surekli “Niye oyle konuştun? Sen boyle demekle beni kast ediyorsun vb sozlerle hesap sormayın Hicbir eş, “Acaba bu sozumden ve davranışımdan yanlış bir mana cıkarır mı? diye duşunen bir eşin yanında rahat olmaz

4) Aranıza duvarlar ormeyin: Duvarlar orup onu o duvarların arkasında yalnızlığa terk etmeyin Ya da siz kendinizi oyle bir duvarın icine hapsedip yalnız başınıza yaşamayın “Beni anlamayan bir eşim var, ne yapabilirim? diye diyalog kapılarını kapamayın

5) Eşinize kambur olmayın: Kendinize duşen sorumlulukları mutlaka yerine getirin “Ben yapmasam nasıl olsa eşim yapar duşuncesiyle onun fedakarlığını istismar edip eşinize yuk ve kambur olmayın Nihayetinde o da bir insan, gun gelip o kamburdan kurtulmak isteyebilir

6) Kendinizi peri, eşinizi cadı ilan etmeyin: Her şeyden bir haklılık payı cıkarıp, kendinizi tek akıllı olarak gostermeye calışmayın Kendinizi iyilik perisi eşinizi cadı ilan etmeyin Unutmayın ki, eşler birbirinin rakibi değil, tamamlayıcısıdır

7) Eşinize akıl hocalığı yapmayın: Surekli eşinize ‘şunu şoyle yap, bunu boyle yap’ diyerek akıl hocalığı yapmayın Sanki onun aklı yokmuş da siz veriyormuşsunuz gibi davranmayın Başaramadığı işler karşısında fırsatcılık yapmayın

8) Tartışmak icin bahane aramayın: Tartışmak icin fırsat kollamayın En kucuk bir şey icin sayıp dokmeyin Mutlu olmak dururken ufak tefek şeylerle hayatı zindana cevirmeyin Her tartışma mutluluk sarayından bir tuğla koparır

9) Kameralarınızı guzelliklere cevirin: Aile hayatı icinde her şey olabilir Bunlar kaderin cilvesidir Bu sebeple alıcılarınızı eşinizin kotuluklerine değil iyiliklerine cevirin Bahar gunlerinde bile sağanakların olduğunu unutmayın

Gulay Atalay

858,480Konular
981,427Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt