Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evliyaların Dilek Duası

Evliyaların Dilek Duası
0
192

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Okunuşu:

“BismillahirrahmanirrahimVela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziymAllahümme inni es’elüke ya KadimüYa Daimü,Ya FerdüYa VitruYa EhadüYa SamedüYa HayyüYa KayyumüYa zel celali vel ikramFe in tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym

Manası:

“Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıylaÇok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yokturOndan başka kuvvet ve kudret sahibi yokturO’na dayandım,O’na güvendim

Similar threads

Sabahtan namazını kıldıktan sonradan okunması tavsiye edilen bir dilek duası paylaşmak istiyorum sizlerleSabahtan namazını kıldıktan daha sonra aşağıda sizlerle paylaşacağım istek duasını okumanızı nasihat ediyorum Sabahleyin namazından sonra okunan istek duası Her hangi bir dileğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Sabahtan Namazından Sonra Okunacak Istek Duası Sabahtan namazı ardından okunması nasihat edilen bir dilek duası paylaşacağım sizlerleSizlerde bir dileğiniz için sabah namazını kıldıktan sonra kalkmadan bu dua yüz kere okursanız dileğiniz en kısa zamanda gerçekleşirAllahın izniyleAşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Sabah namazından daha sonra dilek duası Sabahleyin namazını kıldıktan daha sonra okuyabileceğiniz hoş bir dilek duası paylaşmak istiyoruz sizlerleHer hangi bir dileğiniz için sabahleyin namazını kıldıktan daha sonra kalkmadan bu dua yüz defa okursa dileğiniz en kısa zamanda gerçekleşir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Halis Bir Niyet İçin Okunacak Dua Allahümme ya sami’alasvati ya mücibeddeavati alimessirri velhafiyyati bihakkı suretilfatihati velbekarati vel’en’ami ve bihakkı kaf ha ya ayın sad ve bihakkı suretilfatihati ıkdı haceti fi hazihissaati birahmetike ya erhamerrahimine Hacet ve Dilek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Sabah namazını kıldıktan sonra okunması tavsiye edilen bir dilek duası paylaşmak istiyorum sizlerleSabah namazını kıldıktan sonra aşağıda sizlerle paylaşacağım dilek duasını okumanızı tavsiye ediyorum imagessabahnamazininardindandilekduasiokuyun5adbe26496b65 Sabah namazından sonra okunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt