iltasyazilim
FD Üye
Öncelikle şunu bildirmek istiyorumki bulunduğum durumdan hiç mutlu değilim ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var evliğimin birincil dört yılında fazlasıyla iniş çıkışlar oldu kayınvaldemle ilgili iniş çıkış genelde hemen halloldu ama defalarca gurbetlik yanlızlık yaşadım bilmiyorum o yüzdenmidir nedir lanet bir fecebook var ya artık hayatımızda milletin allayıp pullayıp sergilediği hayatı hani neyse ben iki taraflı dost aracılığıyla eski aşkımı gördüm yaşadıklarımla onunla olsaydım yaşayacaklarımı kıyaslamaya başladım vicdan azabı keşke demeye başladım ilk aşkımdı birde içimi dilime getiremediğim büyük bir aşk sardı inanın eşimle allaha şükür hiç bir sorunum yok ama onuda unutamıyorum kendiside evlendi 1yıl olucak ben hala onun fotoğraflarına bakıyorum çılgın gibi kıskanıyorum ağlıyorumfakat inanın kendimden dehşet ediyorum namazlarımda dualar ettim unutmak için olmadı dedim bi tarafımı keseyim olur ya acısına düşünmem bundan böyle yapamadım bi taraftan eşim hak etmiyor bunun vicdanı perişanım lütfen bana bir fikir verin bu vesileyle o beni hiç sevmiyor LÜTFEN YARDIM EDİN AKIL VERİN teşekkür edrim (((((