Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EvlLiLik Üzerine NotLar

EvlLiLik Üzerine NotLar
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
EvlLiLik Üzerine NotLar 1Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer İstediğin yemeği sipariş edersin daha sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: Keşke onu isteseydimdersin 2Bir davette bir hanım arkadaşına sorar: Alyansını hatalı parmağına takmıyor musun?Öteki hanım cevap verir: Evet hatalı adamla evliyimde ondan 3Bir adam evlenene değin yetkisiz sayılır evlenince tam her yerde olur 4Bir genç babasına sorar: Baba evlenmek kaça malolur?Baba cevap verir: Bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum5Adam anlatıyormus: Evlenene dek mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu6Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini anında anlarız On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7Evliliğin ilk yılında adam konuşur bayan dinler, İkinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikiside konuşur,komşular dinler 8Bir kavgadan daha sonra kadın kocasına bağırır: Seninle evlendiğimde bütün bir aptalmışımAdam yanıt verir: Evet fazla aşıktım farkedemedim9Bir adam gazeteye bildiri vermis: Benzeşen arıyorumErtesi gün yüzlerce mektup almış Hepsi aynı şeyi söylüyormuş Benimkini alabilirsin10Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa muhakkak olabilirsiniz: Ya arabası yenidir,veya karısı!evllilikuzerinenotlar5c562d4d3fe42alt :eek: Eek! :eek:evllilikuzerinenotlar5c562d4d3fe42alt :eek: Eek! :eek:  

858,497Konular
981,952Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt