Cemiyet Hayatında son periyotlarda sıklıkça yer alan ve gittiği davetlerde, açılışlarda,magazin mecmualarında uzunluk gösteren REMAX Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş ile ilgili bu türlü entresean bir, sav ve dedikodu kulağıma gelince sizlerle paylaşmadan edemedim.
SATIŞ YETKİSİ OLMAYAN YALIYI MÜŞTERİSİNE GEZDİRDİ SAVI
Savlara nazaran; REMAX Gayrimenkul Danışmanı olan Evrim Kırmızıtaş'ın bir mühlet evvel ünlü bir müşterisi kendisine Anadolu Yakası Boğaz Çizgisinde Yalı Dairesi (Yalı) almak istediğini söylemiş.
Bunun üzerine Kırmızıtaş, Boğaz sınırında elinde olan bir kaç yeri müşterisine göstermiş, fakat, ne yapıp ne edip müşterisini ikna edememiş.
KENDİSİ MÜŞTERİ ÜZERE YALI'YI GEZMİŞ
Kırmızıtaş'ın argümana nazaran; müşterisinin istediği yalı ise, öbür bir danışmanlık şirketinin portföyündeymiş. Kırmızıtaş, ne yapıp edip direk yalı sahibine ulaşmış. Müşterisi ile birlikte güya kendi de müşteriymiş üzere bir hoş yalıyı gezdirdiği argüman edildi.
KIYAMET KOPUNCA MÜŞTERİSİ YALI'YI ALMAKTAN VAZGEÇMİŞ
Daha sonra yalının satış hakkı bulunan danışmanlık şirketi olayı duyunca kızılca kıyamet kopmuş ve Kırmızıtaş'ın yalı almak isteyen müşterisinin yaşanan bu olaydan sonra Kırmızıtaş ile olan diyaloğunu kestiği ve yalıyı almaktan vazgeçtiği söyleniyor.
HEM KURUL GİTTİ HEM MÜŞTERİ GİTTİ
Tabiki iki gözü iki çeşme olan Evrim Hanım, hem alacağı yüklü komiteden olmuş, hemde şimdilerde bu olay duyulur mu gayrimenkul topluluğunun lisanına düşermiyim diye bir epey korkuyormuş. Eeeeeee; Tabiiii bu olay ve bu tez hakikat ise, birde bunun REMAX boyutu var; ünlü gayrimenkul şirketi böyle bir olayı kabullenmez gibime geliyor.
TÜRK HALKI İLE ALAY EDERCESİNE DOLAR'LA MALİKANE SATTIM DİYE GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI
Kırmızıtaş; pandemi süreci devam ederken toplumsal medya hesabından "BU CORONA GÜNLERİNDE BU PİYASA ŞARTLARINDA HEMDE DOLAR'LA ÇOK ÖZEL MALİKANEMİ SATTIMMMMM" paylaşımı yaparak ülkemizde Korona günlerinde güç günler geçiren beşerlerle alay edercesine, aldığı kurulun keyfi ile lüks aracında görüntü paylaşmıştı.
Tahminen de ilahi adalet bu argüman şayet doğruysa ve bu olay gün yüzüne çıkarsa bu sefer Evrim Hanım'dan "Yeni Yalımı Benim Olmadığı İçin Satamadım" Videosu bekliyoruzzzz.
Bekleyip Göreceğiz.
Sacitaslan