Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evvelim..Ezelim..Ebedimsin...

Evvelim..Ezelim..Ebedimsin...
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesevvelimezelimebedimsin5add16f9a9a6c

GUNAYDINIM'sın

Fecri aydınlatan sozlerimsin senKaranlığın odalarına suzme ışıktır gozlerinCeplerinde huzun taşıyan adamın avuclarında sakladığı mavi bilyelerin icinde yaşayan canSen perdelerime duşen gunaydınımsınSen yarım yamalak sozlerimin tamamlandığı yersinDurma oralarda, gecemi gunduze ceviren kadınGunebakan cicekleri gibi yuzunu bana cevirSoluğunu ruzgar, suskunluğunu bahar yaptım kendimeGozlerinin sağnaklarındayım bulut bulut duşuyorum Yeşil Cennetin kuruyan topraklaraKalem oluyorsun yureğimde demlenenKahverengi gozlerim gibi kahve gozlerinle ısık dağıtıyorsun şehrimeAlnıma vuran ışıksınCunku sen gunaydınım, sen benim yaşamımsın sabahıma kanatlanan

AYDINLIĞIM'sın

Cemaline sinen nurlu gozlerine esir duşum benEsrik bir ruyayım karanlıktan aydınlığına sacılanTut sevgiliMihrabına al beniGokyuzune kanatlandır beniKutsa beni yureğinleKutsal mabedinde yaşamama izin verDuam olsun nefesinNefesim olsun gozlerinKatılaşmış karanlığımı erit yuzunde soluklanan guneşleİlmekle beni ışığınaKollarına al cocuksu sevinclerımiOrt uzerimi ışığınlaSaclarımın koklerinde doğsun gozlerinAlnı pak sevdalara kazılsın adınTıpkı karanlıklarıma bırakılan aydınlık gibiSen hep burada kalGecemin sabaha gebe kalan aydınlığı olKuşluk vaktim olsun sozlerinPerdelerim seninle gulumsesinŞehrim seninle ısınsınSen geleceğe yuruduğum yollara mevzilenmiş ciceklerin gokyuzune bakan yanısınSen pencerelerime suzulmuş apaydınlığımsın

YOLLARIM'sın

Umutsuzlukta kaybettiğim yılların geleceğe giden zamanısın senTozlu yollarımsın sana uzananAdımlarımsın bastığım her izinde adını sayıklayanRuzgar koynumda sana geliyorumDudaklarımda senin en sevdiğin şarkıBir de bohcamda sevgi azığımKilitledim gecmişimi karanlığaBen sana koşuyorumHem de yalınayakBilirim ki yollardaki dikenlerin cıplak ayaklarımın kanamasından korkarsın senDudaklarınla opme sakın yollarıma serilmiş dikenleriBırak kanasın ayaklarımYollarımsın bad ı saba ile yıkanmışBulut bulut golgelerinde ilerlediğim varlığının bayram arifesindeyim Sana kavuşmak, bir bayram sabahı Toprak yağmuru sağarken dudaklarıyla sen benim vuslatımsın hasretin omuzlarına vurulmuşSen benim yollarımsın adınla onurlandırılmışGozlerini mavi ufuklara cevirToz bulutuyla sana gelmekteyimEllerimde mavi bilyelerim nefes nefese sana koşuyorum Bekle beniDaraldı zamanYaz yağmuru kadar mesafem kaldı sanaGeliyorumKaybolan yılların cilasız zamanlarından senin icin yollara koyuldumZamansızlığın patikalarını gecmişken bir dağ kaldı aramızdaUzum bağlarından geliyorum sanaAz kaldı sevgiliYollarımsın, adımlarıma omur diye sunulmuş

SABRIM' sın

Acıya minnet eden bir cocuğun ellerine tutuşturulmuş ekmek gibi bereketli yuzunSu gibi aziz, hayat kadar elzem ve nefes kadar sonsuz bir cansın senAkşam kuytularında yalnızlığın ayak dibinde duşmuş benliğimin gozlerinde tekrar hayatı kazanmasıydıTakatim, dayanağım, sabrımsın senSoğuk ve yapay cocuklarla bastırılmamış cocuksu duşlerimin yeniden sabırla oruluşuydu yuzundeki tebessumlerEzberimsin evvelim , ezelim ve ebedimsinSebebim, nefesim ve ahirimSen, caresizliğin ayak ucunda demlenen yureğime armağan edilen sonsuzluk hediyesiSen, goğsumde taşıdığım eşsiz payeSen benim acıya dayanma gucum, sen benim yureğime işlenmiş sabrımsın

HAYATIM'sın

Şeceresi huzun olan adamın buzdan kalbine duşen hayatsınCanıma can diye suzulen canansın Kanadında mutluluk olan baharlarsın senGonca gullerle suslenmiş sabahların gulumsediği cansın sen Kaybettiklerimin ardından tek kazandığımsınBedeli odenmiş acılarımı dudaklarındaki nefesle gideren şifasın sen Bağrı yanmış ve susuzluktan yureğimi kurumuş kıyılarıma dolan ve benliğimden aşıp yureğimde coğalan bitmez deryasın senYaralarıma kendi yarası gibi bakıp sokuk yureğimi Eyyubvari sabırla mutluluk ekleyen, collerimdeki serabın tukendiğini bilip dudaklarındaki ab ı hayat ile menzile giren Leylasın senGoğsumde her zaman ovunc abidesi diye saklayacağım omru vefasın senSen susuzluğuma duşen hayatsınBak collerim yeşeriyorDokun toprağaZamanın goğsunde elenmiş topraktan “ sen fışkırıyor bakDua dua filizleniyor kuru yapraklarİcinde buyuttuğum kız cocuğunu vakitsiz gomen adamın kuru dudaklarına sunulmuş ab ı hayatsınSen benim gozlerindeki kendimi gorduğum hayatımsınSoluklandığımsın, nefes aldığımsın

Velhasıl; sen benim evvelim,
Ezberim, ezelim, ebedimsin
Sen benim herşeyimsin

Sen dunden daha buyuksun icimde ey sevgili

858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt