iltasyazilim
FD Üye
ewet efendiler Cok Görüyoruz bunu bunu Yapıyo Acaba benden Hoslanıyomu diye!
ewet efendiler bı kız sızden hoslanıyo olasılıkla şunu yaparlar
1Göz Göze Gelince Gözündeki Parıltıyı Anlarsınız Zaten !
2 '' '' Gelince Yüzünü Çecvirir Elinden Geidğince Göz Göze Gelmenizi istemez!
3Sizi Kırmamaya Çalışıristediğinizi Yapar
4Msn nizi İster vede Msn de aşk Meskten Bahsederse Aşk ın Büyüsünü Gerceklestirmiş Olur
5Cıktıgınız Felan varmı dıye Sorar Eger Sızınkı varsa Sız Ona sorunca Oda Var DıyecektırEger Cıktıgınız bırı yoqsa oda YokDer
6Konusma Seklınden Anlarsınız !
Eğer Kızdan Hoşlanıyo Vede Söleyemiyorsanız !
1 Hoşlandığınız Kızın İsmini Bilmiyosanız Mutlaka Birisinden Sorun Sorusturun Öğrenincıktıgı cocuk varmı onu Oğrenin ( Cıktıgı varsa kızın pesını bırakmanızı tavsıye ederım )
2Keza Sizin Ayrıca Kızın Arkadası Olan Bı arkadasınızdan kızın emsn Sını Alın ve msn de Kendınızı tanıtın Yalan Solemeden !
3kızla sohbetde kendınızı sakın arkadaş yada arkadas gorunumu vermeyın !(cunku sancı arkadas olaraq gorurse Orda biter aşkınız )
4tanısma kısmı ilerledikten daha sonra kızın hoslandıgı seyleri dogum gununu ozel gunlerını ne olursa olsun ogrenmeye calısın !
5kıza Güzel Ve Nazık Seylerden Bahsetmenızı Onerırım
6 Basit Gelsin !
:::ANEKDOT:::
Beyler Kız herseye Ragmen hyr Dıyosa Bıraz Zaman Verin Araya veda Daha Guzel Seyler Yapmaya calısın! ! ! cok fazla ustune Gİtmeyin !
Kız Oldugum ıcın Benim Bole Dertlerim Yoq
Hakettiysem Rep Bazılarınız Orenebılır burdan Bıraz Karıstırmıs Olabılırım Tamamen bana aiittir Yazdıklarım Kendi Bilgime Dayandım
http:img89**************img897914800xo7
Hakettiysem +++++R3P
ewet efendiler bı kız sızden hoslanıyo olasılıkla şunu yaparlar
1Göz Göze Gelince Gözündeki Parıltıyı Anlarsınız Zaten !
2 '' '' Gelince Yüzünü Çecvirir Elinden Geidğince Göz Göze Gelmenizi istemez!
3Sizi Kırmamaya Çalışıristediğinizi Yapar
4Msn nizi İster vede Msn de aşk Meskten Bahsederse Aşk ın Büyüsünü Gerceklestirmiş Olur
5Cıktıgınız Felan varmı dıye Sorar Eger Sızınkı varsa Sız Ona sorunca Oda Var DıyecektırEger Cıktıgınız bırı yoqsa oda YokDer
6Konusma Seklınden Anlarsınız !
Eğer Kızdan Hoşlanıyo Vede Söleyemiyorsanız !
1 Hoşlandığınız Kızın İsmini Bilmiyosanız Mutlaka Birisinden Sorun Sorusturun Öğrenincıktıgı cocuk varmı onu Oğrenin ( Cıktıgı varsa kızın pesını bırakmanızı tavsıye ederım )
2Keza Sizin Ayrıca Kızın Arkadası Olan Bı arkadasınızdan kızın emsn Sını Alın ve msn de Kendınızı tanıtın Yalan Solemeden !
3kızla sohbetde kendınızı sakın arkadaş yada arkadas gorunumu vermeyın !(cunku sancı arkadas olaraq gorurse Orda biter aşkınız )
4tanısma kısmı ilerledikten daha sonra kızın hoslandıgı seyleri dogum gununu ozel gunlerını ne olursa olsun ogrenmeye calısın !
5kıza Güzel Ve Nazık Seylerden Bahsetmenızı Onerırım
6 Basit Gelsin !
:::ANEKDOT:::
Beyler Kız herseye Ragmen hyr Dıyosa Bıraz Zaman Verin Araya veda Daha Guzel Seyler Yapmaya calısın! ! ! cok fazla ustune Gİtmeyin !
Kız Oldugum ıcın Benim Bole Dertlerim Yoq
Hakettiysem Rep Bazılarınız Orenebılır burdan Bıraz Karıstırmıs Olabılırım Tamamen bana aiittir Yazdıklarım Kendi Bilgime Dayandım
http:img89**************img897914800xo7
Hakettiysem +++++R3P