ewlenme teklifi lakin bayagı bir degişik Erkek: 'Seninle çıkmaktan bıktımArtık buna bir son verelim' Kadın: 'Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ' Erkek: 'Seninle olan herşey çok güzeldi ve daima öyle kalacak' Bayan: 'Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez Nerede hatalı yaptım acaba, sorun neydi? Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı' Kadın: 'Bu her insanda aynıdır zatenAyrı uğraşlar ayrı zevkler bambaşka evler' Erkek: 'Neden de bu zatenAyrı evler' Bayan: 'Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: 'Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim' Bayan: 'Ehhhhhhh yani olması gereken bu' Erkek: 'Hayır olması gereken bu yok Bayan: 'Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın haberdar mısın? Erkek: 'Elbette farkındayımYanıma taşınmanı istiyor olmam sıradan Kadın: 'Haklısın yanına olmamı istemen doğal fakat dediğin gibi sanırım ayrılmalıyızSeninle benzer çatı altında bulunamam' Erkek: 'Beni hayel kırıklığına uğrattınAynı evi paylaşmak istemeyeceğin aklımdan geçmemişti Bayan: 'Gitmeliyim geciktimEvde işlerim var Merak ederler Erkek: 'Konuyu değiştirmekte üstüne yok Kadın: 'Peki bölünme kararına hürmet duyuyorum Erkek: 'Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum Kadın: 'Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsunKabül etmeyeceğim önerilerden konuşuyorsun Erkek: 'Hayatım benzer evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen ALLAH aşkına' Bayan: 'Aklım karıştıŞeyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn' Erkek: 'Her sabahleyin yanımda uyanır mısın Kadın: 'Olmaz demiştim sanırım sanaKırıcı oluyorsun Erkek: 'Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaaNe dek da zormuş bunları konuşmak Bayan: 'Tamam daha anlayışlı insanı bulMutlu olursun' Erkek: 'Ne fazla konuşuyorsun Bayan: 'Demek çenem düşük pek mi? Erkek: 'Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın Bayan: 'Bunları anlatmak için senelerdir neden bekledinSıkıntın başladığında ayrılalım diyebilirdin Erkek: 'Saçmalama ya anlayışsızsınEvlenelim diyordum bir türlü susmadın oysa söyleyeyim Kadın: 'Ne, ne, ne? Aman ALLAH ım