Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ewt iyanlıs duymadınız aslında pasii finduk dark ve özdoyu sevmiyorum hatta hicc

ewt iyanlıs duymadınız aslında pasii finduk dark ve özdoyu sevmiyorum hatta hicc
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ewt iyanlıs duymadınız fiilen pasii finduk dark ve özdoyu sevmiyorum hatta hicc ewtt sevgili idareci arkilerim başta yigidi öldür fakat hakkını verewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt :D Big Grin :Dniye diceksiniz acıklıyımewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt :D Big Grin :Dbu itirafı gerçekleştirmek bna hic güç gelmedi cünkiewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt :D Big Grin :Dyani o uygar cesaret bnde fazlasıyla mevcut oldugu icin ehee mm neyse sözü pozitif uzatmıyalım diycegim o kii gecenin 4'nde muzurluk tuttu bniewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt :D Big Grin :D hee yanii ayy valla kafa basmadı benim yhaaewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt :( Frown :(( bugün hic kahve icmedim ondan heralewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt :D Big Grin :D finduk ara sıra cok cekilmez espriler yapıyosun seni kaynar kazana atmak istiyorum:zuha: pasiii ara sıra cok relaks kuytu tavırlara giriyosun sinir oluyorum:zuha: darkcık ara sıra cok yapmacık davranıyosun deli oluyorum :zuha: özdo ara sıra cok soguk ve hanımaga tavırlarına giriyosun manyak oluyorum:zuha: not:eger bu kezde sutlamazlarsa bni hic sutlanmam heralde:zuha:  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt