ewt iyanlıs duymadınız fiilen pasii finduk dark ve özdoyu sevmiyorum hatta hicc ewtt sevgili idareci arkilerim başta yigidi öldür fakat hakkını verewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt
Big Grin
niye diceksiniz acıklıyımewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt
Big Grin
bu itirafı gerçekleştirmek bna hic güç gelmedi cünkiewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt
Big Grin
yani o uygar cesaret bnde fazlasıyla mevcut oldugu icin ehee mm neyse sözü pozitif uzatmıyalım diycegim o kii gecenin 4'nde muzurluk tuttu bniewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt
Big Grin
hee yanii ayy valla kafa basmadı benim yhaaewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt
Frown
( bugün hic kahve icmedim ondan heralewtiyanlisduymadinizaslindapasiifindukdarkveozdoyusevmiyorumhattahicc5c51af81e44f0alt
Big Grin
finduk ara sıra cok cekilmez espriler yapıyosun seni kaynar kazana atmak istiyorum:zuha: pasiii ara sıra cok relaks kuytu tavırlara giriyosun sinir oluyorum:zuha: darkcık ara sıra cok yapmacık davranıyosun deli oluyorum :zuha: özdo ara sıra cok soguk ve hanımaga tavırlarına giriyosun manyak oluyorum:zuha: not:eger bu kezde sutlamazlarsa bni hic sutlanmam heralde:zuha: