Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Skypede Bi Tane Hesapta Gezinirlen Pdf Şeklinde Gizlenmiş Bİ Dosya Buldum Aynısını Yapmayı Denediğimde Olmadı Nasıl Yapabilirim Yardım Edermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 160
Merhaba Dostum, Muhtemelen Exe Uzantısı Gizlenmemiştir Sadece İconu Pdf,Txt Vb Gibi Şeylere Çevirmiştir Kurban Uzantıyı Fark Edene Kadar Etkili bir Yöntem Bilgim Bu Sadece Eminim ki Farklı Bir Yöntem de Olabilir.
arkadaşlar acer V65MA anakartımın acilen driverı lazım ben netten bişey buldum ama site çinceydi koca siteyi online çeviri siteleri sayesinde çince de n ingilizceye çevirdim ve okudum ve bişey indirdim acer01a4bin diye bir dosya yalnız bişey dikkatimi çekti ki, ses kartı ekran kartı falan...
arkadaşlar acer V65MA anakartımın acilen driverı lazım ben netten bişey buldum ama site çinceydi koca siteyi online çeviri siteleri sayesinde çince de n ingilizceye çevirdim ve okudum ve bişey indirdim acer01a4bin diye bir dosya yalnız bişey dikkatimi çekti ki, ses kartı ekran kartı falan...
Merhaba Arkadaşlar bi 5 6 aydır bf3 oynamıordum origine girdim güncelledim şimdi böle bir hata verior yardım edermisiniz
( OYUN ORJİNAL )
lütfen yardım arkadaşlar resimdeki hatayı verior ne yaptıysam olmadı
resim görünmüorsa : http:wwwimgimcom4155inciv7685743png
arkadaşlar yardım edermisiniz konu açtım fakat hatalı yerde oldu açtığım konuyu adamakıllı silmek yani en ince ayrıntısına kadar kapatmak istiyorum lakin olmuyor nasıl yapabilirim lütfen sos onu açmadan önce düşünecektin demeyin sakınoldu bi...
Turkcell Numara Gizleme Nasıl Yapılır bu konuyla ilgili sorun yaşıyorsanız aşağıda bulunan yazımızdan yardım alabilirsinizTurkcell Numara Gizleme:
ALT :wwwupluploadsturcellnumaragizleme98987turcellnumaragizleme98987ALT
Turkcell telefon hattı kullanıyorsanız ve aradığınız kişinin...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.