Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hello This is Artemida 100x
Links: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Grand Reset OFF !!
Web Shop OFF !!
Donate Items OFF !!
++EXP
Exp: 100xp | Vip 120xp
Exp Party : 103 119 % exp !!
Extra exp in BC , CC
++MONSTER
115 % HP...
merhabalar
oyundakiler yardım sever, 8 saat oyunda kaldım ve hiç lag görmedim,
başlamak isteyenleri beklerim oyundaki adım ultrasmTR
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Experience Rate: x100
Party EXP Rate 2 Players: 110x
Party EXP Rate 3...
sunucu PureSRO
Çevrimiçi daha sonra 3 Yıl
Kullanın (RAM) 64 GB
Use (Net) 2GB
××× Arkadaşlarınızla eğlenmek için ×××
Video oyun izle
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Server Detayları Oyunu indirmek için Linkleri sadece...
Bugün; 4:39:13 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz Şikayet PM
:::Bilgiler:::
Server Adı : MuDeadly
Versiyon : 99b+
Dedicated : Evet
Up Time : 724
Website : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
http:img83**************img833876muonlinevd3
Websitesi: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Forumlar:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
IP:banmunoipbiz
Port:44405
Server Clientini indirmek için...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.