Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 82 Lv Wariior %25exp Premiumsuz nasıl ve nerde kasılır elbbet vardır presiz kasan zaman sıkıntısı yok alternatif slotlar olur günlük yapılacak etkinlikler olur bilgisi olan yardım pls
Önce tanımlamakta fayda var, eğer sadece adet döneminde oluyorsa bu ağrılar ve sıklıkla genç kızlığınızdan beri varsa, bu sizin normaliniz. Kiminiz alışır, kiminiz günlük hayatını bile kısıtlayacak kadar ağrı çekebilir, o halde buyrun bakalım ne yapabiliriz.
Bir adet dönemi boyunca, ki bu...
UglyMt2
‘’eglencenin tavan yaptigi yer… ‘’
Merhaba Arkadaşlar ; 5ŞUBAT2019 PAZAR günü açılacak olan private server UglyMt2 sizleri bekliyor Eğlence ve oyun zevkinin buluştuğu bu server sizleri alıp başka bir diyara götürecek…
UglyMt2 ile birlikte bir çok sürpriz de sizi bekliyor…
Not*...
Metin2 Iblis Kulesine Nasıl Çıkılır?
48 lvl ve sonrası zırhlara +5 akın etmek için yılan kuyruğu + gerekmektedir ve +7 hücum etmek içinde beyaz inci gerekli
benzer şekilde silahlarada +7 basmak için beyaz inci gerekmektedir
ve bu itemler çok nadir bulunuyor vede pahalı fakat metin 2 bunu...
Metin2 Şeytan Kulesine Nasıl Cıkılır?
48 lvl ve sonrası zırhlara +5 basmak icin yılan kuyruğu + gerekmektedir ve +7 basmak icinde beyaz inci gerekli
aynı şekilde silahlarada +7 basmak icin beyaz inci gerekmektedir
ve bu itemler cok nadir bulunuyor vede pahalı ama metin 2 bunu duşunup...
Arkadaşlar merhaba 8 senelik knight hayatından sonra illegalligin artması üzerine mmorpg tarzı oyun aradım
Aionu buldum 22 gb oyunu indirdik
Sorcerer açtım Herşey çok güzel karakter detayı olsun vs
Oyuna girdikKarizma bi karakteriniz var neyse
Saçmalıkları kısaca anlatalım
1) Mause...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.