Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Exp için bilggi vericejler içeri !

Exp için bilggi vericejler içeri !
0
219

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 82 Lv Wariior %25exp Premiumsuz nasıl ve nerde kasılır elbbet vardır presiz kasan zaman sıkıntısı yok alternatif slotlar olur günlük yapılacak etkinlikler olur bilgisi olan yardım pls

Similar threads

Önce tanımlamakta fayda var, eğer sadece adet döneminde oluyorsa bu ağrılar ve sıklıkla genç kızlığınızdan beri varsa, bu sizin normaliniz. Kiminiz alışır, kiminiz günlük hayatını bile kısıtlayacak kadar ağrı çekebilir, o halde buyrun bakalım ne yapabiliriz. Bir adet dönemi boyunca, ki bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
UglyMt2 ‘’eglencenin tavan yaptigi yer… ‘’ Merhaba Arkadaşlar ; 5ŞUBAT2019 PAZAR günü açılacak olan private server UglyMt2 sizleri bekliyor Eğlence ve oyun zevkinin buluştuğu bu server sizleri alıp başka bir diyara götürecek… UglyMt2 ile birlikte bir çok sürpriz de sizi bekliyor… Not*...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Metin2 Iblis Kulesine Nasıl Çıkılır? 48 lvl ve sonrası zırhlara +5 akın etmek için yılan kuyruğu + gerekmektedir ve +7 hücum etmek içinde beyaz inci gerekli benzer şekilde silahlarada +7 basmak için beyaz inci gerekmektedir ve bu itemler çok nadir bulunuyor vede pahalı fakat metin 2 bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Metin2 Şeytan Kulesine Nasıl Cıkılır? 48 lvl ve sonrası zırhlara +5 basmak icin yılan kuyruğu + gerekmektedir ve +7 basmak icinde beyaz inci gerekli aynı şekilde silahlarada +7 basmak icin beyaz inci gerekmektedir ve bu itemler cok nadir bulunuyor vede pahalı ama metin 2 bunu duşunup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar merhaba 8 senelik knight hayatından sonra illegalligin artması üzerine mmorpg tarzı oyun aradım Aionu buldum 22 gb oyunu indirdik Sorcerer açtım Herşey çok güzel karakter detayı olsun vs Oyuna girdikKarizma bi karakteriniz var neyse Saçmalıkları kısaca anlatalım 1) Mause...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,831Mesajlar
29,877Kullanıcılar
SnowClowerSon üye
Üst Alt