Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Exper ecm-01 Modem Cd Kaybettim Driver Lazım...

Exper ecm-01 Modem Cd Kaybettim Driver Lazım...
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar arkadaşımda Exper ecm01 modem var Cdsi kayıp Exper Linkleri Silmiş Hiçbiyerde bulamadım Kullanan Arkadaşlar Upload ederse sevinirim
Eğer link istemek yasaksa Özür diler

• Windows Xp Kullanıyorum
• Modem
• Exper Ecm01
Acil yardımlarınızı Bekliyorum
Bu arada modemi ttnet vermiş

Similar threads

Başlıkta belirttiğim gibi uzun uzun arastırdım ama bulamadım modemde sorun var işletim sistemimden kaynaklanan bişey win7 kurulu şuan driver gerekiyo win7 ile uyumlu olabilmesi için elinde Exper ECM01 driveri olan varsa paylaşablirmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Herkeze merhaba arkadaşlar xp cdsi hazırlamam için içinde bütün chipsetlerin sata driverlarını barındıran bir sata driver paketi arıyorum google dan çok aradım ama bulamadım bulduklarımında linkleri ölü elinde olan varsa veya link varsa paylaşırsanız çok sevinirim Not : Özellikle via chipset...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,836Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt