Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Exper m549ss vga baĞlantisi

Exper m549ss vga baĞlantisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Laptop'umu TV ye vga ile bağlamaya çalışıyorum ancak birtürlü olmuyor FN+F2(LCD) tuşuna basıyorum PLAZMA tv olduğundanmı olmuyor anlamadım Ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz mutlu olurum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Fazla uzun zamandır konuştuğum bir kız var Ilk kez birini gerçekte sevdim diyebilirim Beni daha önce reddetti, istemedi, arkadaşı olarak gördüğünü söyledi Ben de peşini bıraktım tabiki de, gitmedim üzerine Sonradan, birkaç defa gelgitleri oldu bana, fakat hiçbirinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
297
Merhaba arkadaşlar Birincil öncelikle imlâ birazcık uzun olabilir ama lütfen okuyun Kendimi tanıtayım 18 yaşında üniversiteye hazırlık sürecini ikinci kere geçiren bir erkek kardeşinizim (birincil yıl hedefimi tutturamadım) Evet arkadaşlar esas mevzum şu: Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar Ilk ilk kez imlâ azıcık uzun olabilir ama lütfen okuyun Kendimi tanıtayım 18 yaşında üniversiteye hazırlık sürecini ikinci kez geçiren bir erkek kardeşinizim (birincil yıl hedefimi tutturamadım) Evet arkadaşlar belli başlı mevzum şu: Bu yaşıma değin hiç kız arkadaşım olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Araf Zamanı dizisi öyle yakında Star Tv'de araf zamanı dizisi star tv araf zamanı oyuncu kadrosu hikayesi konusu selin ortaçlı saruhan hünel haberleri burada arkadaşlar Yeni sezon dizileri başladı, zira demin ekranlara merhaba demiyen dizilerde var Gün geçmiyor oysa, bir yeni dizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt