Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ey aşk bul beni !!!!!

ey aşk bul beni !!!!!
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bir gun hayal kurarsın soğuk kış gecesi yatağına uzandığında oyle guzeldirki hayalin hic yaşamamışsındır bu dunyada boylesine guzel peri masallarından daha buyulu gokkuşağından daha renkli gozlerin kamaşır ışıltısından ansızın hayalinin ortasında blursun kendini yaşıyormuşcasına ulaşamadığın, yaşamak isteyipte yaşayamadığın butun gercekler senindir
elini uzatırsın, sıkıca tutunursun hayaline tam inandım varım dersin ki ! sokakta gercek hayatta gelen bir korna sesi sizi gerceğe getirir asıl hayatın yarım kalan yerine alır koyar seni bir secim yapmak zorundasındır ya hayatını yaşamamış saymalısın yada hayalini
ve sen işte oyle bir hayalsin bende yaşamaya calışsam gideceğinden, yok saysam biteceğinden korkuyorum korkuyorum bu guzelliğin kaybolacağından bende şuan nerdesin bilmiyorum belki icimdeki nefes kadar yakınsın belki ve belki de denizin en dibindeki, en koyu mavisindeki değerli inci kadar uzaksın
nefesimi tutsam oleceğimden, maviliğe dalsam boğulacağımdan korkuyorum korkuyorum bir an yok olacağından
ey aşk !!!! sendeki bu buyu bitmesin sen en guzel sevgilinin gozundesin hadi bul artık beni sobelemeye hazırım ben seni

858,496Konular
982,341Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt