Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ey aşk!..

Ey aşk!..
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ey aşk! 1549094273 1549094273 eyask5c554d85f06b8eyask5c554d85f06b8 http:wwwgenelsecimlernetyaziimgaskcizgisi Nereye baksam “gel beni bul diye haykırıyor AŞK Takılıp gidiyorum arkasında aşkın sesinin Ulaşmaya çalışırken o sese, yakalamaya çalışırken; tökezliyorum her defasında ona giden yolda Düşüyorum… Her düşüşten sonra, yamalı bir sevda daha bırakıyorum ardımda Ve anlıyorum her defasında niçin defalarca kaçtığımı sevdalarımı yaşamaktan… Ve anlıyorum her defasında niçin hep yarım bıraktığımı aşklarımı Ve anlıyorum her defasında, kendime yasakladığım sevdalarım ve sevdayı yaşamamışlıklarım, bitişleri görme cesareti yoksunluğundan diğer birşey değil… “Sonsuz ve ebedi aşk yoktur Ama o ses… Ahh o aşkın beni çağıran sesi yok mu? Tıkayamıyorum kulaklarımı bundan böyle “Bulduğumda yaşayacağım bu sefer kararlılığı ile koşuyorum defalarca Düşüyorum… En minik bir sendelemede hemen yeni bir arayışa itiliyor yüreğim, sonra bir yeni arayışa daha, sonradan bir yenisine daha… Bu pek bir kısırdöngü fakat, benzer anda çoğul sevdalar esiyor yüreğime; eşzamanlı aşklar yaşıyorum Fırtınayı bekleyen ben, yetinmeye çalışıyorum rüzgârlarla Üselik birçok rüzgâr bile yok ve gerçekten ben çoğunu en her tarafta anlıyorum, kendimi kandırıyorum Ama yine de atıyorum aşkın ılık esen rüzgârlarına kendimi Sonu başından belirli özensiz sevdalar yaşıyorum Her yamalı aşktan sonra daha fazla artıyor açlığım, daha fazla artıyor kana kana içme ihtiyacım her biri için “acaba bu kere içten kişi mi diyerek eş zamanlı aşklar yaşıyorum Ve ben, her defasında; daha da üşüyen bir yürekle başbaşa kalıyorum, daha da yalnız bir yürekle Ahh! Ama kabahat bende, salaklık bende Fazla şey istiyorum ben!!!! İnsan olmalı ruh ikizim olmalı, erkek olmadan önce… Ruhumu soyabilmeli giysilerimden önce Zihinsel düzen “olmazsa olmaz larımın başında geliyor Elleri bedenimden önce saçlarımda gezinebilmeli… Ruhum ile sevişebilecek bir yüreğe sahip cisim olmalı yatağımdaki Ve eğer olası ise Lütfen Birlikte uyuyup birlikte uyanabileceğim biri olsun bu sefer… Görüyorsunuz ya; ne çok şey istiyorum Üstelik bu dek da yok, liste daha uzuyor… Yeniden aşkı yaşamayı yasaklasam kendime, eskisi gibi yarım bırakıp gitmeye karar versem???… mi acaba? Ama hayır, ben artık gerekirse boğulmak istiyorum sevda denizinde Sonları da yaşamak istiyorum bundan böyle Şimdilerdekilerde yok fakat, öncekiler, önceki sevdalarımda her zaman ışıl ışıl gözler vardı… sürekli düşünüldüğüm ve düşündüğüm, arandığım ve aradığım, çılgınca özlediğim ve özlendiğim, bulutların üzerinde yaşıyormuşcasına yaşanan sevdalardı benimkiler Defalarca pek kalsınlar istediğim için yarım bırakıldılar zaten İstemedim o parıl parıl gözlerin donuklaşmasını İstemedim telefonumun nadiren çalmasını İstemedim paranoyalarımla başbaşa kalmayı Korktum daima bitişlerin acımasızlığından Sanırım aşk benden intikam alıyor Batmış batmış, dopdolu aşkları yaşamadım, yarım bıraktım “Madem o kadar gel böye diyor acilen bana… “Gel beni bul diye haykırırken bir yana, diğer yana da “ohh canıma değsin, sana sunduğum fırsatları geri teptin vaktinde, kendi düşen ağlamaz diyor yarı Ey Aşk ! Bağışlama diliyorum senden işte… Çıksana artık karşıma, savursana beni fırtınalarınla… özel baskı​  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,342Kullanıcılar
blackxsSon üye
Üst Alt