iltasyazilim
FD Üye
Haşâa Huzurdan afedersiniz bir ineğe desek ki; Ey Yüce Rabbimin Yarattığı inek! ne yapmaya geldin bu Dünyaya??
Maça gitmezsin, dans etmezsin, kahveye gidip kağıt oynamazsın, bira içmez arpa yersin, gündüz çayıra gece ahıra
Bunu mu yapmaya geldin Dünyaya desek
İnekte bize;
Ya Hu sen bunu bana nasıl söylersin; Şu buzdolabını aç bir bak, sütün benden, yoğurdun benden, tereyağı benden,
kaymak benden, sucuk, pastırma benden, köfte benden, dolma benden, ayağındaki ayakkabı belindeki kemer benden
Ben olmasam tumanını toplayamayacaksındeyip bu defa inek dönse bize;
Peki sen ne yapmaya geldin, etin yenmez, sütün içilmez, saçından çorap örülmez, hiç bir işe yaramazsın, sen ne yapmaya geldin Dünyaya?
Ne cevap verebiliriz?
Hiçbir akîl İnsanoğlu buna aklîi cevap veremez, vermez
Cevabı Yine Yüce YARATICIN Furkan77Ayeti Kerime de vermiş ey İnsanoğlu
???? ??? ???????? ?????? ?????? ??????? ??????????? ?????? ??????????? ???????? ??????? ????????
Kul mâ ya’beu bikum rabbî lev lâ duâukum, fe kad kezzebtum fe sevfe yekûnu lizâmâ(lizâmen)
De ki: “Duanız olmasa, Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak
Bu Mübarek gece sadece aciz kulolduğumuzun farkına varıp;
RAHMAN ve RAHÎM'den
talep edilecek tek şey
sadece
DUA
DUA
DUA
Maça gitmezsin, dans etmezsin, kahveye gidip kağıt oynamazsın, bira içmez arpa yersin, gündüz çayıra gece ahıra
Bunu mu yapmaya geldin Dünyaya desek
İnekte bize;
Ya Hu sen bunu bana nasıl söylersin; Şu buzdolabını aç bir bak, sütün benden, yoğurdun benden, tereyağı benden,
kaymak benden, sucuk, pastırma benden, köfte benden, dolma benden, ayağındaki ayakkabı belindeki kemer benden
Ben olmasam tumanını toplayamayacaksındeyip bu defa inek dönse bize;
Peki sen ne yapmaya geldin, etin yenmez, sütün içilmez, saçından çorap örülmez, hiç bir işe yaramazsın, sen ne yapmaya geldin Dünyaya?
Ne cevap verebiliriz?
Hiçbir akîl İnsanoğlu buna aklîi cevap veremez, vermez
Cevabı Yine Yüce YARATICIN Furkan77Ayeti Kerime de vermiş ey İnsanoğlu
???? ??? ???????? ?????? ?????? ??????? ??????????? ?????? ??????????? ???????? ??????? ????????
Kul mâ ya’beu bikum rabbî lev lâ duâukum, fe kad kezzebtum fe sevfe yekûnu lizâmâ(lizâmen)
De ki: “Duanız olmasa, Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak
Bu Mübarek gece sadece aciz kulolduğumuzun farkına varıp;
RAHMAN ve RAHÎM'den
talep edilecek tek şey
sadece
DUA
DUA
DUA