Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eyeliner sürmeyi beceremiyorum nasıl süreceğim yardım edin

eyeliner sürmeyi beceremiyorum nasıl süreceğim yardım edin
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
eyeliner sürmeyi beceremiyorum nasıl süreceğim destek edin Kızlar ne yaptıysam şu eyelinerı bir türlü sürmeyi beceremedim Nasıl sürüyorsunuz da düzgünce çekiliyor o çizgi Takviye edin değil mu bir kolayı ?eyelinersurmeyibeceremiyorumnasilsurecegimyardimedin5c59f06ad0c2falt  

Similar threads

Eyeliner nasıl sürülür? göz kalemi nasıl sürülür likit nasıl sürülür eyeliner likit çekilir aylaynır eyeliner nasıl sürülür, çekilir, çekmek, nedir, sürme teknikleri Nasıl Sürülür? Eyelinerı düzgün şekilde sürebilmek için göz kenarlarınızı alnınıza dürüst kaldırın, kirpiklerinizin açılış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Göz kalemi ve eyeliner nasıl kullanilacak kızlar Göz kalemi ve eyeliner nasıl kullanılır? Göz kalemi ve eyeliner nasıl kullanılır? 1548673643 1548673643 gozkalemiveeyelinernasilkullanilacakkizlar5c4ee271a94c2gozkalemiveeyelinernasilkullanilacakkizlar5c4ee271a94c2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gözkalemi Ve Eyeliner Nasıl Kullanılır Eyeliner ve göz kalemi kullanmadan önce bilmeniz gereken en önemli şey, her iki malzemenin de muhtemel olduğunca ince çizgilerle çizilmesinin gözü daha hoş göstereceğidir Siyah göz kalemi, siyah saçlı, esmer tenli bayanlar için fazla uygundur Esmerler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Eyeliner Zahmetsizce Nasıl Sürülür? eyeliner nasıl sürülür, eyeliner sürmek, eyeliner sürerken Sevgili melekler, çoğu kadının makyaj yaparken en zorlandıkları şey eyeliner sürmektir Bazısı için fazla kolay olan eyeliner sürmeyi öğrenmek isteyenlere ve bu konuda zorlananlara hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Eyeliner ve göz kalemi kullanma teknikleri göz kalemi sürme teknikleri eyeliner sürme şekilleri göz kalemi teknikleri şekilleri göze kalem çekme Kişiyi farklı bir güzelliğe bürüyen göz makyajı, eyeliner ve göz kalemi olmadan olmaz değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt