Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eyeliner Sürüş Teknikleri

Eyeliner Sürüş Teknikleri
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Günaydın Sevgili bayanlar bu sayfamızda sizlere bayanlara fazlasıyla yakışan Eyeliner sürüş tekniklerinden söz etmek istiyoruz epeyce güç görünsede Eyliner sürmek sandığınız dek zor değilHerkesin hayatta garip acayip takıntıları var, eminim sizin de bir kaç tane vardır Benimkilerden bitanesi eyelinerEyeliner benim için bu hayatta en olmazsa olmazlardan, e yılların verdiği tecrübeyle artık aynasız bile sürer ışık halkası geldim Çok kalın sevmiyorum ve alt kısımlara eyeliner uygulamaktan ziyade rimelimi gözümün altına altına bastırarak buğulu bir hava veriyorum, gözlerimin altına kalem çekme gibi bir alışkanlığım da değil, zira göz kalemlerini adeta hiç sevmem, fakat eyeliner benim için en çok iyi makyaj malzemesi

Sizler için bazı sürüş tekniklerini ve gözde nasıl durduklarını yayınlıyoruz

*