Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eylem Aktaş Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler

Eylem Aktaş Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eylem Aktaş Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler eylem aktaş kimdir eylem aktaş hayatı Sevgili melekler, Öyle Bir Geçer Zaman fakat, Adını Feriha Koydum, Bir Çocuk Sevdim gibi diziler başta olmak üzere öyle çok diziye beste ve vokal yapan başarılı artist Eylem Aktaş hayatı ile ilgili bilgiler veriyoruz sizlere 1548238058 1548238058 eylemaktashayatihakkindabiyografikbilgiler5c5a599cf3991eylemaktashayatihakkindabiyografikbilgiler5c5a599cf3991eylemaktashayatihakkindabiyografikbilgiler5c5a599cf3991 Eylem Aktaş, Batman’da doğdu Birincil ve orta öğrenimini Batman da, lise ve üniversiteyi İstanbul’da bitirdi Pera Güzel Sanatlar lisesi, şan bölümünü okudu Burada değişik konserlerde yer aldı 2004 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Ses Eğitimi THM bölümünü kazandı Burada beş yıllık eğitimini tamamlayan ressam çok sayıda Kürtçe ve Türkçe albüme vokal yaptı 2006 yılında yayınlanan Hatırla Sevgili dizisinde seslendirdiği şarkılarla iyi bir çıkış yakalayan ressam, Kurşun Yarası, Yemin, Ihlamurlar Aşağıda, Gece Sesleri, Patavatsız Yurtsuz, Asi, Kasaba, Bu Kalp Seni Unutur mu, Gönülçelen, Pek Bir Geçer Vakit fakat, Adını Feriha Koydum, Bir Çocuk Sevdim, dizilerinde bulunan vokalleri, besteleri ve seslendirdiği farklı alanlara yönlendirilmiş şarkılarla geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı Ayrıca Unutulmayanlar, Acı, Baki, Dilberin 8 günü, Kayıp Hür filmlerinde vokaliyle yer aldı Gönülçelen dizisinde Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Hasret karekterinin şarkılarını seslendirdiHalen müzik çalışmalarına devam etmektedir  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt