Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eylem Hayat Devam Eder

Eylem Hayat Devam Eder
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eylem Hayat Devam Eder dışarı giden gider yaşam devam eder Eylem Hayat Devam Eder şarkı sözü 1549253483 1549253483 eylemhayatdevameder5c57bb6fe530feylemhayatdevameder5c57bb6fe530feylemhayatdevameder5c57bb6fe530f Bazen senli düşler kurdum öyle bağlandım Bazen zincir oldun ayaklarıma dolandın Ara Sıra yara açar bazen savar geçer Olan olur biten biter yaşam devam eder Şu Anda bu tümsekli yolun çukurundayım Ben tırmandıkça geride kalır güller Karşılaşırsak sor ki pişman mıyım Olan olur biten biter yaşam devam eder Ara Sıra gözün görmez kulaklarınla duymazsın En ilk önce en sonda sanki yolda anlarsın Kimler gelir kalır kimler gelir geçer Olan olur biten biter yaşam devam eder Şimdi bu tümsekli yolun çukurundayım Ben tırmandıkça geride kalır güller Karşılaşırsak sor fakat pişman mıyım Olan olur biten biter hayat devam eder Bir gün gelir alın yazısı bütün borçları öder Gönlümdeki yangın söner yola devam eder Hemen bu tümsekli yolun çukurundayım Ben tırmandıkça geride kalır güller Karşılaşırsak sor ki pişman mıyım Olan olur biten biter yaşam devam eder  

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt