Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eylem – Kaldır Elleri Şarkı Sözleri

Eylem – Kaldır Elleri Şarkı Sözleri
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eylem – Kaldır Elleri Şarkı Sözleri Eylem, 2011 albüm, 2011 şarkıları, şarkıları, şarkı sözleri, sözleri, burada arkadaşlar Eylem'in Kaldır Elleri isimli şarkısının sözleri burada arkadaşlar 1549253373 1549253373 eylemkaldirellerisarkisozleri5c57bb017ff91eylemkaldirellerisarkisozleri5c57bb017ff91eylemkaldirellerisarkisozleri5c57bb017ff91 Ben bu oyundan bıktım Sınıfta kaldım acımasız dersinden Hiç köşenden kalkma Ben havlu attım gittiysem dönmem Sandın ancak biçare biriyim avucunda Girince ben burada beklerim Sen kal ben bu gece dans etmek istersem Kendimi tutacak değilim İster gül ister ağla uçup gider zamanla Kaldır elleri eğlen der bugün burada eylem İster bil ister anla ömür geçerken tez Kaldır elleri eğlen der bugün burada Eylem Hiç köşenden kalkma Ben havlu attım gittiysem dönmem Sandın ki çaresiz biriyim avucunda Girince ben burada beklerim Sen kal ben bu gece dans etmek istersem Kendimi tutacak değilim İster gül ister ağla uçup gider zamanla Kaldır elleri eğlen der bugün burada Eylem İster bil ister anla ömür geçerken tez Kaldır elleri eğlen der bugün burada Eylem Ahh yeni bir meslek bulsan Her iyi anımda karşımda bitmektense Dört yanımı sen sardın Kabus gibi nolursun buhran üstüme Sandın oysa biçare biriyim avucunda Girince ben burada beklerim Sen kal ben bu gece dans etmek istersem Kendimi tutacak değilim İster gül ister ağla uçup gider zamanla Kaldır elleri eğlen der bugün burada Eylem İster bil ister anla ömür geçerken tez Kaldır elleri eğlen der bugün burada Eylem  

858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt