Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eylem''Hayat Devam Eder'' Şarkı Sözleri

Eylem''Hayat Devam Eder'' Şarkı Sözleri
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eylem''Hayat Devam Eder'' Şarkı Sözleri eylem, yaşam devam eder, şarkısı, sözleri, nedir, ile ilgili bilgiler burada melekler 1549252591 1549252591 eylemhayatdevamedersarkisozleri5c57b7f40bebaeylemhayatdevamedersarkisozleri5c57b7f40bebaeylemhayatdevamedersarkisozleri5c57b7f40beba HAYAT DEVAM EDEREYLEM Ara Sıra senli düşler kurdum böylece bağlandım Ara Sıra zincir oldun ayaklarıma dolandın Ara Sıra bere açar ara sıra savar geçer Olan olur biten biter yaşam devam eder Hemen bu tümsekli yolun çukurundayım Ben tırmandıkça geride kalır güller Karşılaşırsak sor ki pişman mıyım Olan olur biten biter yaşam devam eder Ara Sıra gözün görmez kulaklarınla duymazsın En ilk önce en sonda sözde yolda anlarsın Kimler kazanç kalır kimler gelir geçer Olan olur biten biter yaşam devam eder Hemen bu tümsekli yolun çukurundayım Ben tırmandıkça geride kalır güller Karşılaşırsak sor ancak pişman mıyım Olan olur biten biter hayat devam eder Bir gün gelir alın yazısı tüm borçları öder Gönlümdeki yangın söner yola devam eder Acilen bu tümsekli yolun çukurundayım Ben tırmandıkça geride kalır güller Karşılaşırsak sor ancak pişman mıyım Olan olur biten biter yaşam devam eder  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt