Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eylul 2011 Yay Burcu Yorumları

Eylul 2011 Yay Burcu Yorumları
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 Eylul Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcu Eylul 2019 Burc Yorumu
2019 Eylul ayı yay burcu burc analizi

Eylul 2019 Yay Burcu

9 ve 24 Eylul tarihleri arasında kariyerinizle ilgili harika haberler alabilirsiniz Fakat Ağustos ayının başında tamamladığınız işleri tekrar gozden gecirmeye hazırlıklı olun İş arkadaşlarınızla cok daha olumlu diyaloglar kurabilir birlikte guzel işlerin altına imza atabilirsiniz 14 Eylul’le birlikte ikili ilişkilerinizde ufak tefek gerginlikler olsa da ilişkiniz icin karşınızdaki insanla doğru kararlar alacağınız bir gundesiniz Beraberlikleri yeni başlayan yaylar ise gergin davranışlarla karşı karşıya kalabilirler 12 Eylul’den sonra ailenizle evinizde keyifli ve uzun akşam sohbetleri yapabilir guzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz Yine bu donemde evle ilgili işlerle ilgilenmeniz icin en uygun zamanlardır Ayrıca evli olanlar cocuklarının arkadaşları ile ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşabilirler Bu sıkıntı parayla ilgili de olabilir ayın son gunleri sizin dışınızda gelişen olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var Şanslı Gunleriniz: 2, 5, 8, 9, 16, 17, 23, 24 Dikkatli Olmanız Gereken Gunleriniz: 3, 6, 7, 10, 13, 18, 21, 27 Ayın Olumlaması: Gecmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum Her şey benim hayrıma calışıyor Yaşama guveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt