Yazık Düşüyorum 2019 Yeni Yıl Özel Programında Kimler Yarışıyor ? Bu konu; Yazık Düşüyorum 2019 Yeni Yıl Özel Programı hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Eser Yenenler 'in eğlenceli sunumuyla ayrıca güldüren ayrıca de yarıştıran program Yazık Düşüyorum, bu gece yeni yıl özel bölümüyle ekranlara geliyor Eğlenceli yarışmanın bu gece ama sürprizi yarışmacıları Bakın bu gece Eyvah Düşüyorum 'da kimler düşecek ?eyvahdusuyorum2019yilbasiozelprogramindakimleryarisiyor5c4e361e27c63pngalt 

1548629530 1548629530 eyvahdusuyorum2019yilbasiozelprogramindakimleryarisiyor5c4e361e2bf27eyvahdusuyorum2019yilbasiozelprogramindakimleryarisiyor5c4e361e2bf27 eyvahdusuyorum2019yilbasiozelprogramindakimleryarisiyor5c4e361e2bf27 Eser Yenenler’le 'Yazık Düşüyorum En TiVi 2019', NTV’de yılbaşı gecesi sizleri bekliyor Eser’in haberci ciddiyetiyle başladığı yarışma, Asena’nın mükemmel oryantal şovuyla son buluyor NTV, her yıl olduğu gibi yeni yıl programıyla yeniden çok ayrı NTV’nin yılbaşı ekranında haber de var, yarışma da, ziyafet de gösteri da! Yılbaşı özel yayını saat 20:10’da Eser Yenenler’in sunduğu ‘Eyvah Düşüyorum’ programının ‘En Tivi 2019’ özel bölüyle başlayacak ve gece 01:00’de kadar devam edecek Yılbaşında Eser Yenenler’in sunuculuğuyla Star’da büyük galibiyet kazanan, müsabaka ‘Eyvah Düşüyorum’ bu defa Türkiye’nin haber kanalı NTV’de yılbaşı gecesi yayınlanacak ‘EN TİVİ 2019’ özel bölümüyle ekranlara gelecek “Düşenin dostu olmaz sözünü haklı çıkaran müsabaka Eyvah Düşüyorum da böylece çok ünlü ve sürpriz ad de davetli oluyor Düşenin dostu olmayan hatta gerisinde da tebessüm eden Eser bu kez her düşenin biletini bir çeyrek Milli Piyango biletiyle keserken haberci ciddiyetiyle başladığı programı Asena’yla göbek havasında bitiriyor Oyuncu ve spiker Ümit Erdim’se Soner Sarıkabadayı kimliğiyle yarışmaya ani bir antre yapıyor ve 2019’nin dillerden düşmeyen şarkılarını söylüyor Türkiye’nin çok izlenen haber kanalının güzel spikerleri Dilara Gönder ve Sonay Dikkaya’dan davudi sesli hava durumu sunucusu Gökhan Abur’a, ‘O Anlar’la sadece habere getirdiği farklı yorumuyla değil, ‘Makam Farkı’yla müzik tutkusunu da ortaya koyan Oğuz Haksever’e, 2019 Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu’ndan Fear Factor, Wipeout ve Var mısın Değil musun ile büyük galibiyet kazanan cana yakın sunucu Asuman Krause’ye kadar bir fazla meşhur isim Eser’le birlikte ‘Yazık Düşüyorum’a ziyafet katıyor Hatta Asuman bir kere düşmekle yetinmiyor, kendisini erken düşürenlere inat geliyor bir defa daha düşüyor Eser Yenenler’le “Yazık Düşüyorum En TiVi 2019, Türkiye’nin haber kanalı NTV’de yeni yıl gecesi saat 2010'da sizleri bekliyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.