Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eyvallah demek ne demek

Eyvallah demek ne demek
0
144

Similar threads

Al Kulahını Ey Vallahi (Da) İcinde Ne Demek Al Kulahını Ey Vallahi (Da) İcinde Deyiminin Acıklaması Al Kulahını Ey Vallahi (Da) İcinde Anlamı nedir Bu deyim, sabredip zor bir işin ustesinden gelemeyen veya bir işten usanıp bıkan ve o işi bırakan insanlar tarafından kullanılır Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyimi Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Anlamı nedir Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek ne demek Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyiminin Anlamı cok kurumlu olmak, kendini cok beğenmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Canına Tak Demek Deyimi Canına Tak Demek Deyiminin Anlamı Nedir Canına tak demek: Sabrı kalmamak, bir sıkıntıya dayanamaz duruma gelmek Ornek: Canıma tak dedi artık, ya yaptıklarına son verirsin ya da burayı terkedersin!
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Aşık Atmak Deyimi ne demek Aşık Atmak Anlamı nedir Aşık Atmak Deyiminin Anlamı Aşık atmak deyimi Birisiyle yarışmak, ozellikle kendisinden ustun birisiyle yarış etmek anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ateş Etmek Deyimi ne demek Ateş Etmek Anlamı nedir Ateş Etmek:Ateşli silahlarla mermi atmakBazı durumlarda Yanmak, tutuşmak anlamındada kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,477Konular
981,283Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt