Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eyy ruh.........

eyy ruh.........
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
eyy ruh insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: hönk ! insan: ey ruh ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonradan mesaj bırakınız! insan: ey ruh ! ruh: efendim abi insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fenerrize maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi yok şekerim insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar fakat arkadaşlar bana pelin derdi şekerim insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir?? insan: ey ruh ruh: waay ortam yapmışız insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at ehuehueheuehueyyruh5c5653fcd79d6gifalt :puhas: :puhas: :puhas: alıntı  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt