Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eyyy Benim Hiç Darılmayanım

Eyyy Benim Hiç Darılmayanım
0
199

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ey beni en en çok sevenim
Ey beni en en fazla kollayıpgözetenim
Ey sesimi daima duyanım! Yaralarımı saranım
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en fazla bilenim!
Ey en çirkinimden sonradan bile geldiyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!
Ey en en vefalımEy Sevgili, en sevgili! Meded!

Ahh Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh Ey nefsimin birincil şahlanışında bir kenara ittiğim
Ahh Ey Sendeyimdeyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh Ey Yalnız Sanadeyip, gayrısına kulluk ettiğim

Ahh Sevgili! En en Sevgili
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv
Ahh ya Rabbi! Ahh ALLAH im ALLAH ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni

Ahh Sevgili! En en Sevgili
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv
Ahh ya Rabbi! Ahh ALLAH ım ALLAH ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni

*

Similar threads

imageseyyybenimhicdarilmayanim5ad2d4877a1d5 Ey beni en en cok sevenim Ey beni en en cok kollayıpgozetenim Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım Eyy hic darılmayanım! Cağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en cok bilenim! Ey en cirkinimden sonra bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ey benim hiç darılmayanım EY HİÇ DARILMAYANIM 1548184147 1548184147 eybenimhicdarilmayanim5c54409902e1eeybenimhicdarilmayanim5c54409902e1e eybenimhicdarilmayanim5c54409902e1e Ey beni en en fazla sevenim Ey beni en en fazla kollayıpgözetenim Ey sesimi daima duyanım! Yaralarımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İnşirâh…İnşirâh…İnşirâh…Hâra düştüm,dilime kan değdi yüreğime odDâra düştüm Ey Rab bana bir inşirahAhu efgânımı bir dinleyiver, bu gece çok karanlık…katran karası olmuş göğsümü bir açıver…Daraldım…Bir bakıver “Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?(inşirah1) Genişlettin ey yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum ilahisi, Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum sozleri Ey Allah'ım Sana Aşkımı İlan Ediyorum ilahi sozu Ey Allah'ımSana aşkımı ilan ediyorum Seni Seviyorum! Seni Seviyorum Allah'ım! Ne olur, ne olur sen de beni sev! Ne olur sen de beni sev!…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
kumeyl duasının fazileti Hz Ali (as) ’ın sır arkadaşı Kumeyl bin Ziyad ’a Hızır ’ın duası diye öğrettiği engin maarifi taşıyan bir duadır Bu duanın özellikle Perşembe geceleri okunması Ehli Beyt imamları kadar tavsiye edilmiştir Bu dua şöyledir Rahman ve Rahim Olan Allah ’ın Adıyla Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt