Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ezbere iş gormek ne demek

Ezbere iş gormek ne demek
0
181

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ezbere iş gormek anlamı,Ezbere iş gormek deyimi,Ezbere iş gormek nedir

Ezbere iş gormek

İncelemeden, ozenmeden, gerekli olan bilgiyi almadan, gelişi guzel iş yapmak

Ben sana ezbere iş gorme demedim mi?

Similar threads

Cok gormek nedir, Cok gormek deyimi, Cok gormek anlamı, Cok gormenin acıklaması Cok gormek : 1 Esirgemek, bir kimseyi o şeye değer bulmamak 2 Bir kimsenin yaptığını, davranışını yadırgamakGel, cok gorme bana bu işi
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Dunyayı toz pembe gormek nedir, Dunyayı toz pembe gormek anlamı, Dunyayı toz pembe gormek deyimi Dunyayı toz pembe gormek : İyimser olmak, uzucu durumlara bile iyi gozle bakmakBırak artık şu dunyayı toz pembe gormeyi, ac gozlerini!
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Hadis terimlerinde biri olan Zabt ne demek? Bu yazıda zabt özellikleri ve çeşitleri hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi bu konuda özet ve faydalı bilgileri sizlerle paylaşalım. Zabt Ne Demek? Önemeli bir terim olan Zabt, kelimesi Sözlükte “korumak” anlamına gelmektedir. Zabt kelimesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ruyada Adi Gorme,Ruyada Adi olduğunu Gormek,Ruyada Adinin anlamı,Ruyada Adi Gormek ne demek Ruyada kendini bu durumda gormek, iş hayatınıza duzen vermeniz gerektiğine işarettir
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Toplumun değer ölçülerine ve kabullerine uygun hareket edenlere ahlaklı, buna uymayanlara ahlaksızdenir Bizim toplumumuzun değerleri, dini ve dininin şekillendirdiği örf ve âdetleridir Halkımız, bunlara uygun hareket edenleri sever (daha doğrusu severdi), uymayanlara “ahlaksız der Ahlaksız kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt