Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ezel dizi replikleri

Ezel dizi replikleri
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bazen hayatına kaldığın yerden devam etmek istersin Lakin bir el seni tutar Kim olduğunu bilirsin ama geriye doğru dönemezsin,itemezsin o eli itemezsin, bakamazsın o yüze, o yüzden de sen ondan kaçtıkça o seni karanlığa içten çeker, aleyhinde koyamazsın
Ara Sıra yaşamak için öldürmek zorundasın Ara Sıra yaşamak için içindeki sevgi seni öldürmeden sen onu öldürmek zorundasın
Siz hiç bir sabah uyanıp vazgeçtiğiniz tüm hayalleri geri istediniz mi? Ben istedim Ama unutmuşum, her hayalin kapısında bir hayalet bekler Siz hiç bir sabahtan uyanıp, hayallerinize uzanabilirmiş gibi hissettiniz mi? Ben hissettim Birini o kadar sevdiyseniz eğer sakın unutmayın Sizin dokunuşunuzla bir hayaletin nasılda çabucak yaşam bulduğunu
Bir gün birdaha kavuşamayacağınız birşeyi ölümüne arzularsanız eğer, hiç sahip olmadığınız bir babaya yalnızca düşlerinizde sarıldıysanız her zaman, birgün yuvanızdan çıkıp birdaha dönmediyseniz hiç oraya, sizi öldüren şeyi delicesine sevdiyseniz bir vakit, ona yeniden sarılabilmek için bilirsiniz nelerden vazgeçebileceğinizi

Erken davrandın yeğen, erken davrandın Taşların yerine oturmasını beklemedin pozitif ortaya attın kendini Hemen birazcık kava zorlama kullanıp onları ittirmek lüzum
Silah yok dedin bana dayı en başından
İşin orasını bana bırak Oda benim sırtımdaki küfe olsun!!

''Hayatın kuralı bu yeğen
Ne kadar uzağa gidersen git
başladiğin yere dönersin sonunda
Ne dek değişirsen değiş
nerede mutlu olduysan
daima oraya çevirirsin kafanı
Ne değin terbiye etsende
Susturamazsin içindeki canavari
Nereye gidersen git yeğenim
Şunu Unutma;
Herkes gün olur evine döner…

ARA SIRA
öyle acır ama için o acıyla değiştin sanırsın acilen dersin şimdi her şey yapabilirim bundan böyle
Zorunu benden duy yeğenim herkese yalan söylemek yetmez artık
artık bir başına kalsan da bundan böyle kendin olamazsın
Hayatın kuralı bu yeğen, ne değin uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda
Ne dek değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan defalarca oraya çevirirsin kafanı
Ne kadar edep etsen de susturamazsın içindeki canavarı
Nereye gidersen git yeğenim şunu unutma, herkes gün olur evine geri döner

Ara Sıra aşk öyle güçlüdür fakat uçurumdan atlar yola devam edersin
Duyuyor musun yeğen suyun sesini duyuyor musun
Yapamam diyordun gücün yetmez sanıyordun
Anlarlar, yaptırmazlar bir daha yenerler diye korkuyordun
İmkansız diyordun fakat suyun sesini duyor musun yeğen
Deniz sonunda yarıldı bize sadece içinden yürümek kaldı
Yanlışın var yeğen sen değilsin onu seven Ezel yok Ömer seviyor onu hala
Ömer coşmuş ömer çaresiz
Çünkü yanlışın var yeğen Ömer ’i onlar öldürmedi Ömer ’i fakat sen öldürebilirsin
Ömer ’i öldürme vakti Ezel çünkü Ezel ’in gerçekleştirmek istediği şeyi Ömer yapamaz yeğen
Çünkü Ömer yufka yürekli Ömer ’i öldür fakat intikamını alabilesin

Geçmişe dönmek diğer,geçmişi silmek başkaBir kere aktımı zamanın içinden, suyun yolu değişmezUnutma!bin kez dönsen o güne bin kez ihanet edecekler sanaHERKES DOĞASININ GEREĞİNİ YAPARBin defa ihanet etseler sana çaresi yok bin kere gidersin yanlarına
*

858,496Konular
981,801Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt