Ezel Dizisindeki Bade (Berrak Tüzünataç) Kimdir? berrak tüzünataç tüzünatac ezel bade kim elveda rumeli oyuncular elveda rumeli oyuncuları Dizideki gizemini hala korumakta olan güzel oyuncuyu birazcık daha yakından tanımakta avantaj buluyorum Bakalım Berrek Tüzünataç kimmiş? 1549265760 1549265760 ezeldizisindekibadeberraktuzunatackimdir5c57eb6508cd5ezeldizisindekibadeberraktuzunatackimdir5c57eb6508cd5ezeldizisindekibadeberraktuzunatackimdir5c57eb6508cd5 Sinema ve dizi oyuncusu olan Berrak Tüzünataç 2 Kasım 1984 yılında Yalova'da doğmuşturEğitim Durumu: Lisans (devam ediyor) İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmak üzere Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki küçük rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırıyordu oysa 73 bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı Bu diziyle beraber ününü artıran Berrak Tüzünataç, izleyenlerin tepkisini çekmiş, fakat ölürken izleyenleri ağlatmıştır Son olarakta Ezel adlı tv dizisinde rol almaktadır