iltasyazilim
FD Üye
Ezel sanal alem geyikleri
Ezel son bölüm geyikleri
ezel de de herkess ölseymışşşş yüzüklerin efendısıııı ezell
Oğlumun İsmini ''EZEL'' Koyucam !
Ezel'in soyadının yönetmen Uluç Bayraktar'dan geldiğini yıllardır oynayan dizinin finalinde ögrenen arkadaşlar; sonoyun size atfedildi
giderken Ezel finalindaki yüzük Çılgın Kalp Yüzüğü'ydü, leziz bir referans olmuş
Ezel'in sonu ucu açık bitti, sinema filmi çekecekler emin Nesiller boyu intikam hesabı
Peki son sahnede çocuğa kapıyı açan kimdi ? Kendimce EZEL Çünkü Ezel ölmez Ezel ölürse dizi biter
O son sahnede saçını duzelten ezel ise trende zehiri içen kimdi abi?
yüzükteki her ne ise son tüketim günü geçmiş ve ezel zehirlenmiştir ezel hastaneye kaldırılmış iyiyleşmiş daha sonra oğluyla yaşamış
her pazartesi ezel gecesi aranjör insan, bundan snra ne yapıcaksn ben bilmem
Ezel'den şunu anladım;
1Herkes öldürebilir sevdiğini
2Herkesin öldürme yöntemi öbür
3Ramız herkesin dayısı ,herkes Ramiz'in yegeni *
Ezel son bölüm geyikleri
ezel de de herkess ölseymışşşş yüzüklerin efendısıııı ezell
Oğlumun İsmini ''EZEL'' Koyucam !
Ezel'in soyadının yönetmen Uluç Bayraktar'dan geldiğini yıllardır oynayan dizinin finalinde ögrenen arkadaşlar; sonoyun size atfedildi
giderken Ezel finalindaki yüzük Çılgın Kalp Yüzüğü'ydü, leziz bir referans olmuş
Ezel'in sonu ucu açık bitti, sinema filmi çekecekler emin Nesiller boyu intikam hesabı
Peki son sahnede çocuğa kapıyı açan kimdi ? Kendimce EZEL Çünkü Ezel ölmez Ezel ölürse dizi biter
O son sahnede saçını duzelten ezel ise trende zehiri içen kimdi abi?
yüzükteki her ne ise son tüketim günü geçmiş ve ezel zehirlenmiştir ezel hastaneye kaldırılmış iyiyleşmiş daha sonra oğluyla yaşamış
her pazartesi ezel gecesi aranjör insan, bundan snra ne yapıcaksn ben bilmem
Ezel'den şunu anladım;
1Herkes öldürebilir sevdiğini
2Herkesin öldürme yöntemi öbür
3Ramız herkesin dayısı ,herkes Ramiz'in yegeni *