Ezeldeki Temmuz Karakteri ( Rıza Kocaoğlu Röpörtajı ) ezeldeki temmuz ezeldeki temmuzun gerçek adı ezel temmuz karakteri rıza kocaoğlu röportaj kocaoğlu Beğenerek izlediğiniz Ezel dizisinde fena bir kişilik var, Temmuzezeldekitemmuzkarakteririzakocaogluroportaji5c593aecdde52alt Niye Ağustos değil yada ekim niye temmuz ? Doğrusu dizi böylece sevildi ve tutuldu ama meleklerim, her karakteri tek tek tanımak istediğimiz google aramalarında da apaçık, şu anda bu ezeldeki temmuz karakterinin hakiki adı, Rıza Kocaoğlu Peki merak ediyormusunuz Rıza kocaoğlu kimdir diye işte röpörtajı Rıza Kocaoğlu kimdir ? 1549351656 1549351656 ezeldekitemmuzkarakteririzakocaogluroportaji5c593aed1c3d0ezeldekitemmuzkarakteririzakocaogluroportaji5c593aed1c3d0ezeldekitemmuzkarakteririzakocaogluroportaji5c593aed1c3d0 Rıza Kocaoğlu kimdir, Rıza Kocaoğlu Hayatı,Rıza Kocaoğlu hayatı hakkında, soru cevap şeklinde sizi bilgilendirmek istiyorum Kötü adamı oynamak zor mu? Ben bir rolü iyi ya da fena olarak değerlendirmiyorum Yalnızca derinliği ve oynanabilirliği açısından bakıyorum ‘Ezel’ dizisinin başarısı, hiçbir karakteri sadece siyah ya da beyaz yapmamasında Karakterler çok hakiki yazılıyor İyi dediğiniz bir adamın, karanlık tarafını da görebiliyorsunuz Benim oynadığım kişilik, diğerlerinin yanına biraz daha kötü ve altı çizili Çizgi roman karakterine yakın Sınırda gelip dışarı giden bir karakter O yüzden de oynaması keyifli Nasıl bir karakter oynacağınıza senaristlerle birlikte karar vermişsiniz Yönetmenimiz, senaristlerimiz, yapımcımız, hep birlikte karar verdik “İnsanları çatık kaşlarıyla, siyah takım elbisesiyle yok de diğer bir şeyle korkutacak biri olmalı diye düşündük Ortaya gündelik hayatta kimsenin ilgisini çekmeyecek ama herkesi korkutabilecek biri çıktı Dizinin bu dek çok sevilmesini neye bağlıyorsunuz? ‘Ezel’, televizyon için devrimci bir hareket Yönetmenimiz fazla cesur, program metni mükemmel “Her hafta bir Ezel bölümü nasıl yazılır? benim aklım ermiyor açıkçası Bu bir takım oyunu Hangi mevkide ihtiyaç varsa orada oynuyorsun Ezel de azıcık Barcelona gibi Rol aldığınız oyunlardan bahsedebilir misiniz? (Rıza Kocaoğlu FilmleriDizileri) Dört yıldır DOT’ta çalışıyorum ‘Malafa’da Türkiye’nin en büyük kuyumcularından Topaz’ın satıcılarından biriyim Fakat en önemlisi bu sezon ‘Punk Rock’ diye bir oyun yönettim Birincil yönetmenlik deneyimimdi Sezonun ortasında iki oyunumuz daha çıkacak İlki; ‘Festen’, ocakta sahnelenmeye başlayacak Oyunda Köksal Engür, Şebnem Bozoklu ve Ipek Alim ile rol alıyoruz İkincisi, ‘Beautiful Burnout’ onu da mart ayında sahneleyeceğiz Oradaki rolüm için boks öğrenmem gerekiyor Bu yüzden sabahları boks dersine gidiyorum * Hepsine ansızın nasıl yetişiyorsunuz? Güç oluyor fakat geri dönüşleri beni hoşnutluk ediyor İşimi yapamamak dünyanın en acı şeyi olurdu her hâlükarda O yüzden yapabiliyor olmanın verdiği mutlulukla o yorgunluğu hissetmiyorum Bir öykü anlatma derdindeyim Yaşın büyüdükçe dünyayla ilgili bir derdin oluşuyor Kendini, hikayeni, derdini izah etmek istiyorsun Bazen tiyatro, bazen de bir dizide veya filmde oynayarak anlatıyorum Bütün bunları yaparken de iyi anlatmaya çalışıyorum Çünkü “Biz işimizi iyi yaparsak, her şey fazla daha güzel olur diye düşünüyorum Bu koşturmacanın arasına iki sinema filmi de sığdırdınız Av Mevsimi’nde Şener Keyifli, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor gibi isimlerle benzer kadroda olmak muhteşemdi “Türk sinemasının çınarı diyebileceğimiz Yavuz Turgul’la çalıştım Ve kısa dönemde fazla şey öğrendim Çok sert bir tokat yiyip, bütün bildiklerimi unutup, bilgilerimi yenilediğim bir süreç oldu Hemencecik arkasından Tolga Misal’le ‘Kaybedenler Kulübü’nde çalıştım Mart ayında vizyona girecek Orada da müthiş bir kadro vardı İki öbür deneyim oldu Adınız en son Çay Erdoğan’la anıldı Meydana Çıkan haberler sizi nasıl etkiliyor? Sevgilim Değil Dere lise arkadaşım, sevgilim yok Yanımda gördükleri her kadını sevgilim diye yazıyorlar Görülüp, görülmeyeceğin yerler olduğunu bir süre sonra öğreniyorsun ve dikkat etmeye başlıyorsun Ama ben önceden nasıl yaşıyorsam hala öyle yaşamaya devam ediyorum Sonuçta oyunculuk yaşamdan beslenen bir meslek, tabii ki sokakta olacağız TEMMUZUN YENİ SEVGİLİSİ İÇİN TIKLAYIN