Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ezel final bölümde öldümü
Ezel finalde öldümü
Ezel yaşıyor mu?
Şimdi ben mi anlamadım yoksa açık kapı mı bırakıldı? Son sahnede Can feneri ziyarete gelmedim babamı görmeye geldim dedi Adın ne sorusuna Can Uçar dedi ve fenerin kapısında birisiyle kucaklaştı Derhal meraktan öleceğim
Ezel...
'Ezel'in finalindeki büyük oyun ne?
İşte sanal alemde dolaşan tahminler
İki sezon baştan başa, milyonlarca izleyiciye ekran başına kilitleyen, bir televizyon dizisi olmanın fazla ötesine geçen 'Ezel', hafızalarda derin izler bırakarak veda ediyor Efsane karakterleri, az daha her cümlesi yaşam...
Ezel final 20 Haziran
20 haziran Ezel son oyun
Ezel Son Oyun 20 Haziran
Ezel Finali
İki sezondur ilgiyle peşine düşüp takip edilen Ezel 20 Haziranda büyük bir finalle sona eriyor yaprak dökümü yaşanmaya başlamıştı son 56 bölümde; Selma veda etti önce kızının düğününde sonra dayı...
Ezelin giydiği Gömlekler,
Piyasada satılan Ezel Gömlekleri Meşhur Ünsüz herkez tarafından yaklaşık olarak çılgıncasına satın alınıyor
Sibel Can, imirzalıoğlu hayranı olan oğlu Engincan'a aldıYüzde yüz Ezel gömleğidiyerek reklamı yapılan gömleklere alaka, dizinin her bölümüyle daha da arttı...
Oktay Kaynarca Eyvahı Ezelden Şarkı Sözü
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bugece ünlüler kervanı var başlangıçta Oktay Kaynarca sahne aldı ve Eyvahı Ezelden türküsüyle kulakların pasını sildi İşte O ses Türkiye Yeni Yıl programında Oktay Kaynarca'nın söylediği Eyvahı Ezelden türküsünün...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.