Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ezelin Oğlu Can Büyüklüğü

Ezelin Oğlu Can Büyüklüğü
0
669

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ezelin Oğlu Canın Büyüklüğü kim
Ezel Finalde canın büyüklüğü
Ezel Final sahnesinde Ezelin Oğlu Can Büyümüş olarak karşımıza çıkıyor

Ezelde Canın büyüklüğünü canlandıran kim

Ezel Son Oyun Final Can Büyüklüğü kim

*

Similar threads

Ezel final bölümde öldümü Ezel finalde öldümü Ezel yaşıyor mu? Şimdi ben mi anlamadım yoksa açık kapı mı bırakıldı? Son sahnede Can feneri ziyarete gelmedim babamı görmeye geldim dedi Adın ne sorusuna Can Uçar dedi ve fenerin kapısında birisiyle kucaklaştı Derhal meraktan öleceğim Ezel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
'Ezel'in finalindeki büyük oyun ne? İşte sanal alemde dolaşan tahminler İki sezon baştan başa, milyonlarca izleyiciye ekran başına kilitleyen, bir televizyon dizisi olmanın fazla ötesine geçen 'Ezel', hafızalarda derin izler bırakarak veda ediyor Efsane karakterleri, az daha her cümlesi yaşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ezel final 20 Haziran 20 haziran Ezel son oyun Ezel Son Oyun 20 Haziran Ezel Finali İki sezondur ilgiyle peşine düşüp takip edilen Ezel 20 Haziranda büyük bir finalle sona eriyor yaprak dökümü yaşanmaya başlamıştı son 56 bölümde; Selma veda etti önce kızının düğününde sonra dayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ezelin giydiği Gömlekler, Piyasada satılan Ezel Gömlekleri Meşhur Ünsüz herkez tarafından yaklaşık olarak çılgıncasına satın alınıyor Sibel Can, imirzalıoğlu hayranı olan oğlu Engincan'a aldıYüzde yüz Ezel gömleğidiyerek reklamı yapılan gömleklere alaka, dizinin her bölümüyle daha da arttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Oktay Kaynarca Eyvahı Ezelden Şarkı Sözü O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bugece ünlüler kervanı var başlangıçta Oktay Kaynarca sahne aldı ve Eyvahı Ezelden türküsüyle kulakların pasını sildi İşte O ses Türkiye Yeni Yıl programında Oktay Kaynarca'nın söylediği Eyvahı Ezelden türküsünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,983Kullanıcılar
YURIKZSon üye
Üst Alt