Ezgi Ara Verme 15 kilo verdi ezgi mola 15 kilo verdi ezgi ara verme celal tan ve ailesinin fazla acıklı hikayesi ezgi mola filmleri röportajı fotoları haberleri burada arkadaşlar Canım Ailem dizisi ile ününe ün katan güzel ve sempatik oyuncu Ezgi Mola 15 kilo verdi Melek'lerim Balık etli olan oyuncu Ezgi Ara Verme diyeti nasıl bir perhiz bilmiyorum lakin etkisi muhteşem olmuş Melek'ler Cana Yakın kız görüntüsünden sıyrılan Ezgi Mola güzel bir bayan görüntüsüne bürünmüşezgimola15kiloverdi5c4e7c7c7f5ecalt Celal Tan ve Ailesinin Fazla Yürek Parçalayıcı Hikayesi filminde rol alacak olan Ezgi Mola fotoları sizi şaşırtacak, röportajı ise epeyce ilginizi çekecek Dilerseniz, haberimizin detaylarına anında geçelim Melek'ler 1548647543 1548647543 ezgimola15kiloverdi5c4e7c7cafae4ezgimola15kiloverdi5c4e7c7cafae4 ezgimola15kiloverdi5c4e7c7cafae4 “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Hazin Hikayesinde Jülide’yi canlandıran Ezgi Ara Verme, bu sene bütün dört filmle beyazperdede olacak 15 kilo vererek ‘şirin, sempatik kız’ imajından sıyrılıp ‘cazibeli bir kadına’ dönüşen oyuncu, bu değişimin perde arkasını ve yeni projelerini Güncel dergisine anlattı “Celal Tan ve Ailesinin Fazla Hazin Hikâyesindeki rolünüzden başlayalım Jülide, eşini kaybetmiş, 30’lu yaşlarında, çocuğu, babası, babasının ikinci karısı, erkek kardeşi ve babaannesi ile birlikte yaşayan bir bayan Eskişehirli hukuk profesörü olan babası Celal Tan, çevresi kadar çok saygı duyulan bir adam ve benzer şekilde aileye de saygı besleniyor Jülide’nin mesleği coğrafya öğretmenliği Çok sürprizli bir bayan, oynarken büyük keyif aldım Silik, uyarı çekmeyecek insanlara bakarız ara sıra, kendi kendimize “Bunu azıcık besle, altından neler çıkar diye düşünürüz İşte tam da böylece bir kişilik “Celal Tan ve Ailesinin Fazla Hazin Hikâyesi, “Dedemin İnsanları, “Pazarları Hiç Sevmem ve “Ay Büyürken Uyuyamam Bu yıl Türk sinemasında dört filmde rol alarak ön plana meydana çıkan ender isimlerdensiniz Filmlerin hepsinin merkezinde değilim “Celal Tanda başrollerden biriyim “Dedemin İnsanlarında en dokunaklı sahnelerden birindeyim Fazla kilit bir sahne benim için bu, hatta Yunanca konuşuyorum canlandırdığım karakterde Bunun için öncesinde bir ay ders aldık “Pazarları Hiç Sevmemin çekimleri ise mayıs ayında oldu, hepsinde öbür resimler var Türkiye’de çok alışılagelmiş olan “rol üstüne yapıştı durumunu ortadan kaldırdınız kendi kariyerinizde Çünkü her projede bambaşka bir Ezgi Mola görüyoruz Öyleyse ne mutlu bana! En azından sinemada bunu yapabiliyor almak mutluluk verici Çünkü televizyonda imkânlar kısıtlı BENİM HİÇ EGOM DEĞIL DERSEM YALAN OLUR Komedide de fazla başarılıydınız Çok teşekkür ederim Ben de kendi kendime gülüyorum Alışılagelmiş hayatımda da biri bana gülünce çok eğlenirim, daha da gülsün diye komiklikler yaparım minik bir çocuk gibi Kendinizle dalga geçer misiniz? dalga geçmek ne kelime Yerden yere vuruyorum! Peki, egonuz nerede? Hiç egom yok dersem yalan olur Yok deyip de kimse kimseyi yemesin Oyunculuk yapıyorsanız ve kendinizi seyrettiğiniz bir mesleğiniz varsa, izleniyorsanız benlik vardır Ne bileyim, fazla da takılmıyorum nasıl olursa olsun hayatımda böyle şeylere öyle çok sorun var oysa, dahası bunu eklemenin manası değil AŞKA KARŞI KONTROLLÜYDÜM id Canlandırdığınız Jülide karakteri sürprizlerle batmış dediniz Peki siz, herhangi bir sebepten ötürü ansızın hayatınızı değiştirdiniz mi? veya bazı olaylar veya kişiler her şeye her tarafta başlamanıza neden oldu mu? Evet, yaşadım ayrıca de çok yakın bir zamanda Kariyerimden hayattaki duruşuma dek her şeyimi sorguladım Şimdiye dek her şeye kesintisiz fazla yaklaştığıma karar verdim, böylesi de zarar Neden, kazık mı yediniz? Yok, pek bir şey yok Kendi kendime gereğinden pozitif olumlu düşünerek yaklaştığımı fark ettim olaylara Bir Takım şeyleri de dibine vurarak yaşamalısınız Hayatta aralıksız dengesiz olmamalıyım diye kasmaya gerek yokmuş Fazla mu konrollüsünüz? Kontrol manyağı birisiyim Hiç de pek gibi görünmüyorsunuz bundan başka yakınlarımın yanındayken görmelisin! Şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapmalıyız fakat bak bu daha iyi olur Yok, yani artık! Dedim ki, bir şeyler yapacaksam ilk önce kendim için yapmam lüzumlu, bunu anladım Aşk yaşarken de denetleme manyağı mısınız? Aşkı yaşadığım andan ziyade, aşkın kendisine karşı kontrollüydüm Hiç lüzum yokmuş Bu sebepten ötürü acı mı yaşadınız? Ona girmeyelim hiç Peki, aşka inanıyor musunuz? Bilmem Evet, yani aşk diye bir şey var muhakkak KENDİME KÖTÜ MUAMELE ETMEK İSTEMEDİĞİME KARAR VERDİM Vücudunuzdaki “Ben varım yazılmış dövme dikkatimi çekti Çocukluğumdan kalma, kendi varlığımla ilgili bir şeydi bu Konservatuvarda eğitim görmeye başladığımızda hocamız “elinizi kaldırın ve varlığınızı hissedin deyince küçük yaşlarımdan kalma o detayı hatırladım ve bu dövmeyi yaptırdım enseme Hiç görmesem de bir yerimde kalmalı dediğim bir cümledir Karşımızda epeyce değişmiş bir Ezgi Mola var Bu sürecin kararı nasıl verildi? “Ben varım Kökeninde bu var Daha iyi elde etmek istiyorum dedim, mutlu olabilirim, kendime fena muamele etmek istemediğime karar verdim Sizi her zaman eğlenceli dizilerde komedi yanı ağır basan fazla başarılı bir oyuncu olarak izledik Hemen ise karşımızda bütün anlamıyla kadınsı bir kadın var Yaa, gerçekten mi? Evet, muhakkak Değişiminizle bambaşka bir Ezgi çıkmış ortaya Şaşırtmayı seviyorum Bunu da en çok oyunculukla yapmaktan keyif alıyorum Oyun oynuyorum aslında Şu kıyafeti mi giysek, bu makyajı mı denesek derken, her seferinde kendimde diğer bir şey görüyorum Ciddi bir kariyer planlaması yapıp 30 kilo vereyim de bu metamorfoz olsun demedim Kendimi şaşırtmak istiyorum her şeyden önce Bunun en fazla oyunculuk da olmasını istiyorum bunun dışında zaten gerisi olur 21 KASIM’DA EKRANDA Yeni diziniz “Bir Ömür Yetmez, 21 Kasım’da Star TV’de ekrana gelmeye başlıyor Dizi hakkında veri verir misiniz? Mert Fırat, Lale Mansur, Ahmet Rıfat Şungar ile rol alıyorum Bir drama bu, kendimden sıkıldım bir ara, şimdiye dek oynadığım diziler fazla keyif verdi ama birbirine benzeşen işlerdi, kendim farklı detaylardan bir kurgu oluşturuyordum Sinema böylece yok natürel Lakin bu dizi diğer bir fotoğraf olacak 15 KİLO VERDİ 15 kilo vermişsiniz, özel bir perhiz uyguladınız mı? Köpeğimi alıp kesintisiz yürüdüm Spor, jurnal hayatımın bir parçası oldu ve beslenme uzmanı Yelda Kahvecioğlu ile tanıştım Yaptığım her şeyi, daha akla yatkın bir şekilde zarar görmeden de yapabileceğimi gösterdi Beslenmenizde nelere uyarı ediyorsunuz? Hamur işlerini fazla severim, şu anda onları unutmaya çalışıyorum Tatlıları da kendimden uzaktan tutuyorum Su hiç içmezdim, bundan böyle günde en az iki litre içmeye çalışıyorum Biraz daha kilo vermeyi düşünüyor musunuz? Bilmem, akışına bırakıyorum Cisim değiştikçe insanın hoşuna gidiyor ama derdim asla sıfır gövde edinmek değil