Ezgi Mola Bir Cips Markasının Reklam Yüzü Oldu ezgi ara verme, ezgi ara verme haberleri, ezgi mola patos reklamı Sevgili melekler, geçtiğimiz günlerde verdiği 20 kilo ile gündeme gelen oyuncu Ezgi Ara Verme, hayatından çıkardığını söylediği cips üreten bir firmanın yüzü oldu Tutkunu olduğu ve günde 3 öğün severek yediği cipsleri bırakınca 20 kilo aniden veren Ara Verme, yakında Patos cipslerin reklamlarında çıkacak İşte teferruat 9884 9884 ezgimolabircipsmarkasininreklamyuzuoldu5c4df628219c4ezgimolabircipsmarkasininreklamyuzuoldu5c4df628219c4 340 606 ezgimolajpeg9884 Ezgi Mola Bir Cips Markasının Reklam Yüzü Oldu ezgimolajpeg9884 Ezgi Mola Bir Cips Markasının Reklam Yüzü Oldu Ünlü oyuncu Ezgi Mola, fazla kilolarından kurtulmaya karar verdiğinde çok sevdiği ve günde üç öğün yediğini söylediği cipsi ağzına bile sürmediğini açıklamıştı Ancak ünlü oyuncu, cipsi hayatından çıkardığını belirtse de önümüzdeki günlerde bir cips markasının reklamlarıyla ekranlarımıza gelecek 300 bin lira aldı Daha önce iki yıl boyunca Beren Saat’in yüzü olduğu ve 1 milyon 250 bin lira aldığı cips reklamında oynayacak olan Ezgi Mola, 300 bin lira kazanacak Meşhur reklamcı Ali Taran’ın çekeceği 3 bölümlük filmlerinin ilkinde Ara Verme, pop şarkıcısı olarak ekrana gelecek Mola 20 kilodan nasıl kurtulduğunu ise şöyle açıkladı: Köpeğimle günde 3 saat yürüyorum bununla beraber dengeli ve dinç besleniyorum Masadan da hiçbir süre aç kalkmıyorum Derhal sebzeyi bile öpe öpe yiyorum Genişletmek için tıkla