Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uyarı F o r u m d a ş

Uyarı F o r u m d a ş
0
5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,903
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
Forumdaş üyeliğimle başladı herşey
O kadar guzel konular vardı ki
Ruzgarına kapılıp daldım iceriye
Uzun uzun inceledim gezdim
Marifetli kişilerin emeklerini gordum
Duyan geliyormuş işte bende geldim
Anladımki herkesin gozu burdaymış
Şaşırmadım kalitesini kendim gordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Forumdaş uyeliğimle başladı herşey O kadar guzel konular vardı ki Ruzgarına kapılıp daldım iceriye Uzun uzun inceledim gezdim Marifetli kişilerin emeklerini gordum Duyan geliyormuş işte bende geldim Anladımki herkesin gozu burdaymış Şaşırmadım kalitesini kendim gordum
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Forumdaş üyeliğimle başladı herşey öyle güzel konular vardı fakat Rüzgarına kapılıp daldım içeriye Uzun uzun inceledim gezdim Yaratıcı kişilerin emeklerini gördüm Duyan geliyormuş işte bende geldim Anladımki herkesin gözü burdaymış Şaşırmadım kalitesini kendim gördüm *
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yahya Kemal Beyatlı Şiiri SESSİZ GEMİ Artık demir almak gunu gelmişse zamandan, Mechule giden bir gemi kalkar bu limandan Hic yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Gunlerce siyah ufka bakar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kısa Hoş Sozler Guzel Hoş Sozler Eğer Sevgi Uretmiyora Yureğiniz Başarılı Bir Uretici Değilsiniz Sesini Değil Sozunu Yukselt, Yağmurdur Zambağı Buyuten Gokgurultusu Değil Hic Bir İşi İmkansız Diyerek Bırakma; Ertesi Gun Başkalarının O İşi Başarırken Cıkardığı Gurultuyle Uyanırsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt