Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fabrika Kızı Gitar Notaları

Fabrika Kızı Gitar Notaları
0
221

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fabrika Kızı Gitar Akoru
Fabrika Kızı Gitar Ritmi
fabrika Kızı Gitar solo

Am
GUn doğarken her sabah
G
Bİr kız gecer kapımdan
F
Koşeyi donup kaybolur
Em
Başı onde yorgunca

Am
FAbrikada tutn sarar
G
Sanki kendi icer gibi
F
Sarakende hayal kurar
Em
Butun insanlar gibi

Am
Bir evi olsun ister
G
Birde icmeyen kocası
F
Tanrı neverirse gecinir gider
Em
yeter ki mutlu olsun yuvası

Am
Dışarıda yağmur başalar
G
yureğinde deerin sızı
F
Gozlerinden yaşlar akar
EM
Ağlar fabrika kızı

Am
oysa yatağında bile
G
bir gun olsun uyku girmez
F
İhtiyar anası gibi
Em
kadınlığını bilemez

Am
Makinalar diken gibi
G
Batar her gun kalbine
F
Yun orecek ellere
Em
Her gun gecim derdinde

Similar threads

Cem ozkandon bana gitar nota,akor,tab Cem ozkandon bana şarkısı notası don bana şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagescemozkandonbanagitarnotasi5adaab50c1b74 Dm G Uzulurum yine Am G Resmini gorunce F G C Maziye bakarak Dm G Vazgecemem senden Am G Bir omur gecse boyle F G C...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Belki Ustumuzden bir kuş gecer akorları Belki Ustumuzden bir kuş gecer tab Belki Ustumuzden bir kuş gecer gitar akorları INTRO(AmG#GF#mFGEm) Em G Gul renginde gun doğarken G G# G Fm Em Boğazdan gemiler usulca gecerken Em G Gel cıkalım bu şehirden G G# G Fm Em Ağaclar, gokyuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
En İyi Gitar Tabları Gitar Tabları Kolay Halil Sezai Duman Tab Em benim bu derdim, F ne yağan yağmurda, Gm ne yalancı sonbaharda, es Em ne bomboş sokaklarda es Em kırılmış her yanım, F Gm kaybolur zaman saclarında, es gozlerim sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt