Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

face sayfamda profil resmimi nasıl değiştiririm

face sayfamda profil resmimi nasıl değiştiririm
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
face sayfamda profil resmimi nasıl değiştiririm Merhabalar Sanırım biraz teknoloji özürlüyümŞimdi soracağım soru garibinize gidebilir lakin facemde profil resmimi nasıl değiştirebilirim ?facesayfamdaprofilresmiminasildegistiririm5c5996092ed8aalt  

Similar threads

facebook profil resmini nasıl gif yapabilirim bilen var mı? Arkadaşlar, facebook sayfamda kullandığım profil resmimi gif yapmak istiyorum fakat bu mümkünmü, yapabilirmiyim? Yapabilirsem nasıl yaparım bilen asistan olabilir mi?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
facede profil resmimi nasıl gizlerim? Kızlar selamlar herkese Facemdeki profil resmimi nasıl gizlerim?Herkes görsün istemiyorum da, yardım edermisiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba değerli arkadaşlar yazı azıcık uzun oldu fakat aceleniz varsa yalnızca Yeşil renkli yerleri okuyup yorumlarınızı bekliyorum Konuyu dikkatlice okuyup bana yanıt verebilirseniz memnun olurum Kız ile yakın bir zamanda face'dan tanıştık devlete ait yoktu lakin konuşuyorduk bir kac gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Facebook Hesabı Nasıl Açılır facebook hesabı nasıl açılır facebook tescil nasıl yapılır üye olmak için yapılacak işlemler nelerdir ile ilgili bilgiler burada melekler Bundan Böyle facebook hesabı olmayan o kadar yoktur nasıl olursa olsun meleklerfacebookhesabinasilacilir5c58235559d30alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Face Ye Gif Resim Nasıl Atılır? Facebook'a hareketli fotoğraf eklemek için; başta facebook hesabınıza antre yapın Bundan daha sonra devlete ait önce profil resimlerinize eklemeniz gerekir Yahut yüklediğiniz resim hareket etmez Profil resminize GIF resmi olağan olarak resmi yükle deyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt