Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Facebook ’a “dislike” özelliği geliyor

Facebook ’a “dislike” özelliği geliyor
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook ’a “dislike özelliği geliyor

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından birisi olan Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg yaptığı açıklama ile milyonların merakla beklediği beğenmedim butonunun yakında hayata geçirilebileceğinin sinyallerini verdi

Beğendim butonunun tersi bir işlev ile paylaşımlarda beğenmeme gibi durumlarda kullanılabilecek olan dislike butonu hakkında ABD ’nin California eyaletinde katıldığı bir oturumda Facebook için kullanıcılardan azami gelen talebin “beğenmedim butonu olduğunu bildiren Zuckerberg, Facebook ’a ‘dislike ’ butonu eklenmesinin sitenin kullanıcılarından gelen en yoğun özlem olduğunun ve bunu hayata devretmek için yerinde bir yol bulunması gerektiğini söyledi

Ülkemizde de büyük bir yoğunlukta kullanılan facebook her geçen gün kendini yenileyerek kullanıcılarının taleplerine yanıt vermeye çalışıyor Bu yönde gelen talepler incelenince en büyük ilgi dislike yani “beğenmedim özelliği alıyor İnsanların jurnal hayatlarını taşıdığı bu sanal ortamda hüzün ve sevinç, öfke ve sevinç gibi pek fazla duygu halk müziği kadar paylaşılıyor Yapılan gönderiler alkış bulduğu kadar karşı görüşlere de amaç olabiliyor Beğenenlerin bunu görüntü hakkı olduğu değin beğenmeyenlerin de duygularını manzara hakkı olduğu düşünülse de ortaya bütün bir kaos ortamı çıkacak gibi görünüyor

Düşünsenize paylaştığınız bir fotoğraf 20 beğeni alırken 150 beğenmedim ile karşınıza çıkarsa ne hisseder veya beğenmeyen arkadaşlarınıza tepkinizi nasıl gösterirsiniz? Eğer ancak eleştirilere açıksanız hiçbir sorun yok oysa eleştiri sizi kırıyorsa vay halinize *