Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

facebook a giremiyorum yardım

facebook a giremiyorum yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
facemi açamıyorum ne yapmalıyım

ilk önce Firefox, Internet Explorer, Yandex gibi ayrı tarayıcılar ile ulaşmak istediğiniz siteye ulaşmayı deneyin
Bu Web sayfası kullanılamıyor Google Chrome üzerinden alınıyorsa lakin başka tarayıcılar ile istenilen siteye girilebiliyorsa şunları deneyebilirsiniz:
1 ADSL modeminizi kapatın ve yeniden açın
Ilk yapılması gereken adsl modemi kapatıp tekrar başlamak olmalıdır Hata düzelmez ise sonraki kontrollere geçin
2 ZenMate, Hotspot Shield gibi proxy yazılımı kullanıyorsanız devre dışı bırakın
ara sıra proxy ya da VPN yazılımları spiker hatalarına sebep olabilir Eğer bir proxy yazılımı kullanıyorsanız önce bunu kapatın Sorun devam ediyorsa aşağıdaki aşamalara geçin
3 DNS spiker değiştirin
DNS Sunucu listesi linkinden seçim edilen DNS'i bilgisayarınıza tanıtın Bu Web sayfası kullanılamıyor hatası almanızın sebebi DNS sunucusu sorunu olabilir
4 Google Chrome Proxy ayarlarını teftiş etme
Tarayıcı vasıta çubuğunda Chrome menüsünü Chrome menu
Ayarlar'ı seçin
Gelişmiş ayarları göster'i tıklayın
Proxy ayarlarını değiştir'i tıklayın Bu, Internet Özellikleri iletişim kutusunun açılmasını sağlar
Yerel Ağ Ayarları'nı tıklayın
Ayarları otomatik olarak algılatasdik kutusunun işaretlenmiş olduğundan kesin olun
Bütün iletişim kutuları için Tamam'ı tıklayın
5 Bilgisayarınızı virüs ve öteki zararlılara aleyhinde tarayın
Google Chrome'da hata almanıza sebep bir virüs ya da zararlı yazılım olabilir MalwareBytes programı ile bilgisayarınızı, derin bir taramadan geçirin MalwareBytes nasıl kullanılır?
Google Chrome çerezlerini silin
Tarayıcı araç çubuğunda Chrome menüsünü Chrome menu tıklayın
Ayarlar'ı seçin
Gelişmiş ayarları göster'i tıklayın
Gizlilikbölümünde, İçerik ayarları'nı tıklayın
Çerezlerbölümünde Tüm çerezler ve site verileri'ni tıklayın
Tümünü kaldır'ı tıklayın
Irtibat kutusunu kapatmak için X'i tıklayın
6 Antivirüs ya da Firewall kullanıyorsanız geçici zaman ile devredışı bırakın
Eğer bir firewal ya da antivirüs yazılımı kullanıyorsanız gecici bir vakit devredışı bırakabilirsiniz Ara Sıra firewall veya antivirüs yazılımları istediğiniz sitelere erişimenize engel olurlar
8 Sorun kopamamak istediğiniz sunucuda, web sitesinde olabilir
Başka sitelere girebiliyor yalnızca tek bir siteye giremiyorsanız, sorun girmek istediğiniz sunucudadır
Bu durumda yapabileceğiniz bir şey değil sonradan girmek istediğiniz web sitesine girmeyi deneyebilirsiniz *

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt