Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Açamıyorum Ne Yapmalıyım

Facebook Açamıyorum Ne Yapmalıyım
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook açılmıyor ne yapmalıyım
Facebook açılmıyor 2019

Facebook açılmıyor mu? Nedenleri ve yapabileceklerinizi şöyle sıralayabiliriz:

* Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum kalabalık bir aza topluluğu var ve her geçen gün bu sayı artıyor

* Eklenen içerikler ve videolar nedeniyle sitede sorun olabilir,pek ağırlığı kaldıramayabilirHata vermesi doğaldırBiraz bekleyin,sonra her yerde deneyin

* Tarayıcınızı değiştirip böylece deneyin

* Geçmişi ve çerezleri temizleyin

* Güvenlik programınız engelliyor olabilir,ayarlarını teftiş edin *

Similar threads

Facebooka giremiyorum ne yapmalıyım 2019 Facebook açılmıyor kusur veriyor Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum kalabalık bir aza topluluğu var ve her geçen gün bu sayı artıyor * Eklenen içerikler ve videolar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Facebook'a Niçin Giremiyorum, Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum topluluk bir aza topluluğu var ve her geçen gün bu rakam artıyor * Eklenen içerikler ve videolar sebebiyle sitede sorun olabilir,pek ağırlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Facebooka giremiyorum ne yapmalıyım 2019 Facebook açılmıyor hata veriyor Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum kalabalık bir üye topluluğu var ve her geçen gün bu sayı artıyor * Eklenen içerikler ve videolar sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
307
Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum topluluk bir aza topluluğu var ve her geçen gün bu rakam artıyor * Eklenen içerikler ve videolar sebebiyle sitede sorun olabilir,o kadar ağırlığı kaldıramayabilirHata vermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede duzenleme yapılıyor olabilir12 gun sabredinMalum kalabalık bir uye topluluğu var ve her gecen gun bu sayı artıyor * Eklenen icerikler ve videolar sebebiyle sitede sorun olabilir,o kadar ağırlığı kaldıramayabilirHata vermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt